Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom kiengesztelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom kiengesztelni a fiúmat?

Figyelt kérdés

összevesztem a párommal mert bevágtam a durcit és nem szóltam hozzá...pár percig kért, hogy mondjam el mibajom van... (ugy gondoltam, hogy ugyistovább nyaggat)

de sajnos nem tette...el is ment... 1 órával később feljött msn-re... megkérdeztem, hogy haragszik-e..erre ő: miért tenném?

sehol egy smile vagy vmi pofavágás...egyáltalán nem az volt akit már 2 éve ismerek...

majd megint otthagyott az msn-en...

lécci most ne egy oldalt küldjetek teli vállasszal meg ilyenek...

teljesen kivagyok... nem tudok nélküle élni.

valaki segyítsen rajtam!!!

2009. jún. 15. 08:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Miota vagytok egyutt a paroddal? Es amikor elakart menni nem mentel utana es nem kertel tole bocsanatot? Es msn-en? Szerintem bocsanatot kellene kerned tole, ha tenyleg sokat jelent szamodra ez a fiu. Ha mar a bocsanatkeres is megvolt, akkor mondd, hogy talakozni akarsz vele szemelyesen. Es ugy sokkal konnyebb lesz. Latni fogod, hogy most haragszik rad, vagy nem.
2009. jún. 15. 08:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a lenyeg az, hogy ne hagyd annyiban a dolgot, hogy lassa, hogy tenyleg megbantad, mert te voltal a hibas.
2009. jún. 15. 08:33
 3/10 A kérdező kommentje:

már több mint mésfél éve kapcsolat ami egyszer megszakadt...amikor elment nem tudtam utána menni...és nem is mertem...de nem tudom h miért.

bocsánatot, sajnálomot, ne haradujd...ilyeneket már mondtam neki...teli lett bombázva ilyenekkel...

nagyon félek, hogy elveszthetem őt..NEM AKAROM!!!

2009. jún. 15. 08:48
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem aránytalan, hogy egy durcitól így befordul és elkedvetlenedik... csak érdeklődésképpen, nem lehet hogy túl gyakran durcizol, esetleg más valami is zavarja? mert így nemigazán értem hogy miért akadt ki... lehet hogy csak szimplán rossz napja volt amugy, és pont rosszkor tett be h még Te is durcizol... midnenképpen beszéljétek meg.. ha szeret megbocsát
2009. jún. 15. 09:01
 5/10 A kérdező kommentje:

nem gyakran durcizok...viszont ha haragszok rá (ami nem többmint fél órás) akkor a depresszió csúcsán vagyok..olyanokat művelek amiket naggyon nem kéne...ű

de lehet, hogy igazad van...lehet, hogy tényleg rossz napja volt... én tulok...:S

2009. jún. 15. 09:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Én se bírom ha a barátnőm fogja magát és bevágja a durcit és nem tudom a konkrét okát. Ilyenkor ahelyett hogy nem szólsz hozzá igenis mond meg neki mi bajod van mért haragszol rá és ha értelmes akkor megérti talán bocsánatot is kér vagy kiengesztel és nem hagy ott.
2009. jún. 15. 09:27
 7/10 A kérdező kommentje:
és akkor mi szokott lenni ha msn-en elmondom neki, h miért haragszok rá és lelép?
2009. jún. 15. 09:30
 8/10 anonim ***** válasza:

ezt azért kell személyesen (szerintem), mert látod a reakcióit, és meg tudod magyarázni, ha látod h nem érti... miútán esetleg otthagyott, msnen kimagyarázni magad elég nehéz, mert ott ő durcizhat kedvére.. és ebben segítségére van hogy nem tudsz a szemébe nézni -> nem látod h tényleg haragszik e vagy csak visszaadja... szerintem találkozz vele, kérj elnézést borulj a nyakába.

sok sikert

2009. jún. 15. 10:11
 9/10 anonim ***** válasza:
3.voltam
2009. jún. 15. 10:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a tippet:)
2009. jún. 15. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!