Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy hosszú kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy hosszú kapcsolatban, hogy lehetne feldobni a sexet? Mert egy kicsit olyan érzésem van, hogy unalmas neki is nekem is. Szó se róla sok mindent kipróbáltunk már de hátha van valami jó ötletetek.27/Nő

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 01:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Biztos van valami oka nála,amiért ezt csinálja.Vagy lelki,vagy máshoz jár.Csodálom hogy túl tudtad tenni magad azon hogy külön utakon járt.Azért mert szülés után felborul egy picit a dolog,az nem a te hibád,sok nőnél ez van,hormonváltozás,stb.Ehhez egy kis türelem kell hogy visszaálljon,és nem az a megoldás,hogy másnál keres vígaszt.Ezt nem tudtam volna megbocsátani.
2012. márc. 28. 08:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Külön utakon járt? Vagyis megcsalt?Mert onnantól kezdve nincs is miről beszélni...Ettől a férfitól sok jót már ne várj.
2012. márc. 28. 10:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem tettem teljesen túl magam rajta, sőt. De sajnos azt hittem én naív, hogy ez csak egy szörnyű kitérő volt. Úgy gondoltam félig meddig én tehet róla mert igen egy kicsit eltávolodtunk és megpróbáltam burokba zárni magam, hogy ne sérüljek a szavai által de ahelyett, hogy megbeszéltük volna bezárkóztam. És ez lett a vége. Persze nekem is rossz volt és nem kerestem mást de Ő nem Én. És most megint nem tudom mi a helyzet. Szereti a szexet de még sem olyan, mint régen. Hogy van-e szeretője? Nem tudom mert a munkán kívül mindig itthon van és ritka ha külön utakon járunk. És mikor én dolgozom Ő a gyerekkel van.
2012. márc. 28. 11:17
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Én momentán nem a hármas szexre gondoltam. 2-en lennétek, ahol a partner nem a férjed. Téged is bepörgetne, meg a férjedet is, ha megtudja. Elválni nemfog, de legalább megint kapar majd utánad. Főleg, ha csak sejti, de nincs bizonyosság. Használd a praktikáidat! Nő vagy az istenért!
2012. márc. 28. 14:08
 15/15 anonim ***** válasza:

"Elválni nemfog, de legalább megint kapar majd utánad."

Dehogy nem! A legtöbb férfi örökre kiírja a nőt a listáról. Ha hibás volt mert nem tett érte semmit, hogy ne történjen meg, akkor magára vessen, hiszen ő idézte elő. Azért ne legyünk ennyire egyoldalúak! Biztos vágysz valamire te is, mondd el neki őszintén! Már eleve ez fel fogja dobni, hogy őszinte vagy vele és nyíltan beszélsz a szexualitásról. De ne egyedül keress megoldást, hanem közösen! A hibát hibával überelni butaság.

2012. ápr. 7. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!