Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezen hogyan tudnék változtatni?
Figyelt kérdés
Betegesen kérdezősködök akár 2 év után is a barátnőm múltjáról és idegessé vállok ha hazudik valami ilyesmibe.. tényleg a leg apróbb részletekre is kiváncsi vagyok,és ez nekem nagyon rossz hogy minden nap bizonytalanságba és félelembe élek..nem bízok magamban semmilyen téren sem.ezen lehet változtatni?vagy aki beteges dolgokat csinál annak nincs esélye gyógyulásra? a nap felében gyomorgörcsel élek és már nem bírom:(de kidobni se akarom őt.akkor egyedül maradnék 22/F2012. márc. 28. 00:17
11/25 anonim válasza:
Szerintem a pincében már csak idő kérdése, hogy a nő összerakjon IKEA alapanyagokból egy villamosszéket :D
12/25 anonim válasza:
Nem vagy elégedett a péniszméreteddel és tudod jól, hogy a barátnődnek volt már dolga nagyobbal...Nem lehet, hogy ez miatt alakult ki nálad ez a kérdezősködés?
13/25 anonim válasza:
Hagyd ott a francba! Meg se érdemel téged. Az én volt barátnőm is megbízhatatlan volt..már szóba se állok vele.
14/25 A kérdező kommentje:
Volt nálam kisebbel is dolga mert megkérdeztem,én megbízok benne ne értsetek félre de a múltjával kapcsolatban nem tudok hinni..abban nem tudok megbízni..lehet ott kéne hagynom és utána jobb volt az életed?
2012. márc. 28. 00:38
15/25 anonim válasza:
heh, hogy jobb volt e? előtte se vele, se utána nem volt jobb az életem, szóval mindegy....ha a csaj mellet nem érzed jól magad, kémkedsz utána javasolnék valamit. Otthagyod, keresel egy prostit és pár numerára használod, ezt tudom javasolni. Nekem már elegem van a nőkből, meg se érdemlik hogy normális kapcsolatuk legyen.
16/25 anonim válasza:
előtte, se vele, se utána* bocs, rosszul tagoltam
17/25 A kérdező kommentje:
de egy társ fontos.én még nem éltem ki magam amikor az első bnőm otthagyott megtörtem úgy hogy csak na.nem bíztam magamban,nem mertem senkivel ágyba bujni mert féltem hogy leégek:S
2012. márc. 28. 00:45
18/25 anonim válasza:
Van hasonlóság köztünk, de azért az én esetem más.
Éveken keresztül voltam súlyosan önbizalomhiányos. Első barátnőm otthagyott egy másik srácért mikor kezdtem beleszeretni. Aztán volt egy plátói szerelmem, akivel meg egyik haverom szivatott, hogy majd ő megdugja.
Volt olyan időszak, hogy nem tudtam normálisan étkezni. Az étkezéseim több, mint a felében hányinger kerülgetett. Sok időt töltöttem a WC-nél a hányásom visszafolytva. Volt, hogy nem sikerült.
Részben én is magamnak generáltam a problémát, ahogy te is.
Az önbizalmammal a mai napig van kifogásolni való. Most pedig egy évig jártam egy csajjal, aki le sem feküdt velem, de nem adom fel!
19/25 A kérdező kommentje:
hát igen ez önbizalom hiány az tuti.de miért ne lehetne egy 20on akárhány éves joképü srácnak önbizalma? ezt nem értem magamban.tudod a lányok lehet tudnak szereteni és nem lépnek félre mint a fiuk többsége na de ha egy normális srác van akkor miért nem csapnak oda az asztalra és tálalják ki a multjukat amit a fiu megemészt és elraktároz..miért kell újra felnyitni a sebet bennem?mindig belém szúrni..és itt a döntés lépjek e ki egy kapcsolatból ahol a szülökkel is meg midnekivel megszeretettem magam vagy maradjak.én tényleg egy jó lelkü srác vagyok és ezt szülei is ő is alátámasztja mégis szórakozik velem...
2012. márc. 28. 00:59
20/25 anonim válasza:
Én tudom a megoldást a kérdésedre, de túl hosszú és nincs türelmem leirni. Ráadásul nem is neked kellene megkapnod a tanácsot hanem a barátnődnek, ő az aki a helyes irányba tudna fordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!