Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után feküdtetek le a párotokkal?
Figyelt kérdés
csak kiváncsiságból!és létszi irjatok nemet,kort!köszii2009. jún. 15. 00:09
1/18 anonim válasza:
én 16 voltam, ő 19
3,5 hónap után
20/L
2/18 anonim válasza:
én18 ő 26 és 1 hónap aminek örültem (még ha küzdelem is volt)
4/18 SzSzili válasza:
1 hónap. Ő 16 én 21. Én voltam neki az első.
6/18 anonim válasza:
Egy hét. De csak azért nem rögtön, mert direkt nem borotválkoztam, mert úgy voltam vele, ismerem magam és ha élőben is olyan jó pasi, ahogy a féléves netes-játék ismeretségünkben bejött, akkor legalább ez tartson vissza, mert azért mégis azonnal? :) Hát bejött, és az tartott vissza. De alig vártam a következő alkalmat.
21 N
8/18 anonim válasza:
Hát, több, mint fél év, ezt már most elmondom. Mert fél éve együtt vagyunk, de ilyenről még nincs szó. :) Persze azért nem vagyunk teljesen gúzsba kötve :))
22/L
9/18 anonim válasza:
lássuk .. 4 lánnyal voltam eddig, elsővel 3 hónap után, másodikkal 2 hét után, harmadikkal 1 nap után, mostani, mai napig is tartó kapcsolatommal 4, 5 hónap után.
következtetés : megéri befektetni !
21/F
10/18 anonim válasza:
utolsó: csak azt nem írtad, h melyikükkel mennyi ideig voltál együtt összesen, és h a mostanival mikor történt meg, h még azóta is együtt vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!