Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő a nyitott párkapcsolat?
Arra gondoltam, hogy mindkét fél élhet szexuális életet más nőkkel/férfiakkal. Ezt hívják nyitott párkapcsolatnak.
Tehát: a mindennapjaikat együtt élik, akár férj-feleségként, szeretkeznek is, de szeretkezhetnek mással is.
Én abszolút elítélem.
Pontosan arról szól egy kapcsolat, hogy ha vele akarsz lenni, akkor nem vagy mással.
Ez egy elég nagy téma. Nagy kérdés. Széles kör...
Vannak bizonyára mindkét válasz mellett érvek, de valószínű, hogy amellett van több, hogy igenis elítélendő.
Gondolj bele, mennyire féltkenyek a nők. Itt bizonyára nem, mert oda-vissza megy a dolog. De akkoris.
Te, mint nő, eltudod viselni, hogy a párod, akivel "szeretkezel" (megkérdőjelezem szeretkezés-e, inkább csak szex), minden nap, pontosan tudd, hogy ő mondjuk második nap más nőkkel?...
Ennek nem csak a fertőzésveszélye nagy, hanem elvi kérdések.
Szerintem aki erre a szintre lesüllyed, ahhoz tényleg no comment.
Mert valahol (legalábbis számomra) nem normális! Ha szeretek valakit, akkor nem vagyok mással pl. kedden meg pénteken! Nálam ez evidens! Akkor azt nem is lehet párkapcsolatnak nevezni, max. szexkapcsolat!
Sajnos nem mindenki gondolkodik így!
Hmm..
elgondolkodtató.
Sztem csak akkor műkődik ha semelyik fél nem féltékeny tipus.
Ha m2nek jó így hát akkor miért ne?
De előbb vagy utobb vmelyik félt úgyis zavarni fogja,ha komolyabban megszereti a másikat.....
alapíts kommunát.
egyébkén szerintem ízlés dolga. nekem nem menne.
Köszi a válaszokat.
A kommuna jó ötlet :D
Igazából azt nem értem, hogyha két ember jól megvan egymással, szeretik egymást, attól miért ne lehetne szexuális kapcsolata másokkal is. Mással nem fordult még elő, hogy megkívánt valakit, mikor volt párja? Arra szerintem tök jó megoldás lenne. Persze másként is alakulhat, de ez az igázan jó próbája a kapcsolatnak. Szerintem.
Még egyszer köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!