Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinicsajok, mennyivel legyen idősebb a pasitok,14-15-16 éves csajszihoz mennyi legyen MAX. A pasi?
14-15 éves csajszihoz 20 éves pasi az nagyon sza*?!
és ha szeretik egymást meg minden?
Szerintem nem gáz a 15höz a 20.:).Én 16 vagyok és a barátom 23.
Ha a lány érettebb a koránál,akkor miért ne?
figyu, itt egyéni véleményeket írunk le, ami nem jelenti azt, hogy az ahogyan te gondolkodsz , az ne működne :D
ha te úgy érzed, hogy rendben, jól megvagytok úgy h a barátnőd 14-15 éves te meg 20 vagy (vagy fordítva) akkor az úgy jó, ha működik nem kell azzal foglalkoznod, hogy itt az xy hozzászóló mást írt :)
csak azért az se mindegy hogy a környezetünk mit gondol rólunk...
a sex másodlagos...
Ebben a korban még annyira sokat változnak az emberek, hogy 1 év is rengeteget számít.
Ezért úgy gondolom, hogy 14 éves lányhoz, 1 évvel idősebb fiú stimmel és a nála egy évvel fiatalabb az még okés. Később már szerintem változik. A 14-hez képest a 15 mindenképpen egy szellemi ugrás és jön a középiskola. Ezért a 15 éveshez szerintem nem passzol a nála fiatalabb. 15, 16 évesekhez max. 3 évvel idősebb fiút tudok elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!