Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti járnátok úgy egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok úgy egy lánnyal, hogy kb.1,5-2 órát kell utaznotok, ha találkozni akartok?

Figyelt kérdés
Pl. Solymár-Dunakeszi
2012. márc. 27. 19:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

én simán mivel álmom egy barátnő

f18

2012. márc. 27. 22:53
 22/30 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de Dunakeszi 25 km-re van Solymártól. Az fél óra kocsival. Az meg lóf@sz!
2012. márc. 27. 23:52
 23/30 A kérdező kommentje:
Tömegközlekedéssel nem...
2012. márc. 28. 00:04
 24/30 anonim ***** válasza:

Ez jóindulattal se távkapcsolat, simán mehet szerintem.

Nálunk is Debrecen - Budapest volt.

2012. márc. 28. 00:08
 25/30 anonim ***** válasza:
A szavaidból ítélve kibúvót keresel ebből a kapcsolatból. Ha lusták vagytok utazni, akkor miért nem jártok a szomszédotokkal? Azt írtad, hogy nem vagytok már pisisek. Akkor valamelyikőtöknek csak van már jogsija, és ha nincs saját akkor is van a családban autó. Amelyikőtök tömegközlekedik az megy 1x egy héten a másikhoz, mondjuk hétvégére és ott is alszik, kocsival meg 2x hétközben a másik látogatja az egyiket. :) De itt a jóidő és bringával sem nagy táv 20-25km. Ha meg félúton találkoztok Békáson, Kalászon vagy a Duna parton, akkor csak 10-12 km fejenként. De mondok egyszerűbbet. Miután Bp környéki települések, nyilván Bp-re jártok suliba vagy munkába és ott ismertétek meg egymást, így hétköznap adott a tali, hétvégére meg csak kibírja valamelyikőtök hogy átmegy aludni a másikhoz. Mi olyan nehéz ezen?
2012. márc. 28. 19:12
 26/30 A kérdező kommentje:

A szavaidból ítélve kibúvót keresel ebből a kapcsolatból. Ha lusták vagytok utazni, akkor miért nem jártok a szomszédotokkal? Azt írtad, hogy nem vagytok már pisisek. Akkor valamelyikőtöknek csak van már jogsija, és ha nincs saját akkor is van a családban autó. Amelyikőtök tömegközlekedik az megy 1x egy héten a másikhoz, mondjuk hétvégére és ott is alszik, kocsival meg 2x hétközben a másik látogatja az egyiket. :) De itt a jóidő és bringával sem nagy táv 20-25km. Ha meg félúton találkoztok Békáson, Kalászon vagy a Duna parton, akkor csak 10-12 km fejenként. De mondok egyszerűbbet. Miután Bp környéki települések, nyilván Bp-re jártok suliba vagy munkába és ott ismertétek meg egymást, így hétköznap adott a tali, hétvégére meg csak kibírja valamelyikőtök hogy átmegy aludni a másikhoz. Mi olyan nehéz ezen?

Ezt eléggé eltévesztetted, mert nem keresek kibúvót, már mondtam hogy csak kiváncsi vagyok. :) Nincs jogsink és autó sem. Tudom, nehéz elhinni. :D Én nem túl sokszor járok Pestre és nem ott ismnertük meg egymást. Szerinted feltenném a kérdést ha ezek játszanának? Nem kell itt ötletelni, csak kérdeztem. Köszi. :)

2012. márc. 28. 19:37
 27/30 A kérdező kommentje:
Hopsz nem így akartam válaszolni. :D
2012. ápr. 3. 18:30
 28/30 anonim ***** válasza:
Simán.
2012. ápr. 12. 16:30
 29/30 A kérdező kommentje:
:)
2012. ápr. 15. 12:27
 30/30 anonim ***** válasza:
Remélem még nézed a kérdésed, írtam privit.
2012. jún. 23. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!