Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok úgy egy lánnyal, hogy kb.1,5-2 órát kell utaznotok, ha találkozni akartok?
én simán mivel álmom egy barátnő
f18
Ez jóindulattal se távkapcsolat, simán mehet szerintem.
Nálunk is Debrecen - Budapest volt.
A szavaidból ítélve kibúvót keresel ebből a kapcsolatból. Ha lusták vagytok utazni, akkor miért nem jártok a szomszédotokkal? Azt írtad, hogy nem vagytok már pisisek. Akkor valamelyikőtöknek csak van már jogsija, és ha nincs saját akkor is van a családban autó. Amelyikőtök tömegközlekedik az megy 1x egy héten a másikhoz, mondjuk hétvégére és ott is alszik, kocsival meg 2x hétközben a másik látogatja az egyiket. :) De itt a jóidő és bringával sem nagy táv 20-25km. Ha meg félúton találkoztok Békáson, Kalászon vagy a Duna parton, akkor csak 10-12 km fejenként. De mondok egyszerűbbet. Miután Bp környéki települések, nyilván Bp-re jártok suliba vagy munkába és ott ismertétek meg egymást, így hétköznap adott a tali, hétvégére meg csak kibírja valamelyikőtök hogy átmegy aludni a másikhoz. Mi olyan nehéz ezen?
Ezt eléggé eltévesztetted, mert nem keresek kibúvót, már mondtam hogy csak kiváncsi vagyok. :) Nincs jogsink és autó sem. Tudom, nehéz elhinni. :D Én nem túl sokszor járok Pestre és nem ott ismnertük meg egymást. Szerinted feltenném a kérdést ha ezek játszanának? Nem kell itt ötletelni, csak kérdeztem. Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!