Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele vagy ne?

Figyelt kérdés

Párommal már 1,5 éve vagyunk együtt..pár hónapja lefeküdtem vele(az első volt).Előtte is veszekedtünk,de szakításra sosem került még sor.Pár hónapja nagyon idegesít benne szinte minden..,úgy érzem,hogy már nem szeretem úgy,mint a kapcsolatunk elején,már nem érzem magam jól vele..az az igazság,h nemtudom,h mit tegyek,többször próbáltuk megbeszélni a dolgokat..és a vége az lett,h mindig megbocsájtottam neki,és minden ment előről,mintha mise történt volna... nagyon tanácstalan vagyok,várom a válaszokat! elöre is köszönöm

17/L

2009. jún. 14. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen szakíts, ne megszokásból legyél vele.
2009. jún. 14. 20:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vége, hiszen Te írtad, hogy már nem szereted. Semmi tragédia, nem ő volt az igazi.
2009. jún. 14. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

,,úgy érzem,hogy már nem szeretem úgy,mint a kapcsolatunk elején,már nem érzem magam jól vele.''

Ki is mondtad a valaszt.Ha mar reszedrol nem mukodik a dolog es erzelmileg es eltavolodtal tole,akkor szakits vele.Fiatal vagy es sajnalatbol ne maradj vele( neki is jobb lesz,mintha erzelmek nelkul egyutt lennetek),adj magadnak es neki is egy eselyt egy uj kapcsolatra/szerelemre.Sok sikert es batorsagot:)

2009. jún. 14. 20:59
 4/9 anonim ***** válasza:
egy ideig ne találkozzatok, h tisztázhasd magadban a dolgokat. lehet az volt a probléma, hogy túl sokat voltatok együtt. ha rendezted a fejedben a dolgokat találkozzatok újra, és ha nem változtak az érzéseid, akkor... nincs más megoldás.
 5/9 anonim ***** válasza:
énis így voltam nagyon sokáig, és mi is másfél éve vagyunk együtt..próbálj meg nem annyit találkozni vele, vagy mondd meg neki egyszerűen h változzon meg..énis ezt tettem és bevált..szerintem adj neki még egy kis időt!remélem minden jóra fordul:)
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! hát most szünetet kértem tőle,igazából mondta,hogy megváltozik és ezen a nyáron szeretné rendbe hozni a kapcsolatunkat,de én nemtudok neki hinni,sokmindent megigért,de nem tartodta be,és ezek után én nemtudok neki hinni....az a baj,hogy nagyon szeret..és részemről mér semmi sem lesz jobb,csak rosszabb..
2009. jún. 14. 21:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
17 éves vagy, folyamatosan változol. (20-21 éves korig még személyiségről is alig beszélhetünk.) Az lenne a kivételes, ha nem unnád meg a barátodat ilyen idős korban. Eljárt az idő e fölött a kapcsolat fölött, nincs értelme erőszakot tenni magadon. Szerintem érdemes lenne szakítani vele, hogy még azelőtt bomoljon fel a kapcsolat, hogy rossz emlékek is rárakódnának és megutálnátok egymást.
2009. jún. 14. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
en is pontosan ebben a helyzetben vagyok,talan teljesen ugyanebben,es en is ugyanolyan tanacstalan vagyok,mint te. Igaza van itt valakinek,lehet h egyszeruen tenyleg nem o az igazi...de mindenesetre jol gondoldd meg,nehogy kesobb megbandd,mert az nagyon keserves lesz. lehet h csak egy kis volgy a kapcsolatotokban. en azt hiszem valni fogok,mert nalunk ugyanaz a gond tobb mint 2 eve,es ha most nem valtozott meg a 100 igerete ellenere mikor meg halalosan szerelmes,akkor sohasem fog . Sok sikert nektek!!!
2010. jún. 16. 20:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Azóta már mióts kiirtam a kérdést teljes a harmonia,sikerült tisztáznunk mindent és tiszta lappal kezdtük az egész kapcsolatot és nem bántam meg,mostmár ott tartunk,h közösen tervezzük a jövönket és boldogok vagyunk!:)egyépként köszönöm a válaszokat utolag is mindenkinek. utolsó hozzászolonak üzenném,h beszéljetek sokat a problémákról,sztem ez az egyik kulcs a jó kapcsolathoz üdv.
2010. szept. 19. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!