Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek h ne a volt barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek h ne a volt barátommal álmodjak?

Figyelt kérdés

nem működött nem működhetett. valamilyen szinten mindketten szerettük egymást..-de ez már mindegy. Én azt álmodom mindig h szeret nem enged el -és h tényleg én kellek neki.

Borzasztóan elfáradok ezektől az álmoktól :( van megoldás ?? kérlek segítsetek.

2012. márc. 27. 10:12
 1/6 A kérdező kommentje:
sokszor bőgök is ébredés után.
2012. márc. 27. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:

álmodj királylány..dám dámm dámm...

Erre nincs megoldás! Kell egy másik pasi akibe képes leszel beleszeretni...ugysem fogsz tudni másra koncentrálni, csak ha van vagyis lesz egy másik pasi...de ha azt a pasit nem szereted akkor csak kínzó és hiú ábrándok maradnak...

2012. márc. 27. 10:16
 3/6 A kérdező kommentje:
ez nem túl biztató ..sok év óta most először éreztem igy valaki iránt :( pedig sok ffi vesz körül..-de szerelemmel szeretni nagyon kevésszer tudtam.
2012. márc. 27. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:

de hidd el, hogy ha valakit nagyon szerettünk akkro nincs az a munka az a hobby vagy bármi ami elterelné a figyelmed!

2 dolog van!

1. ami ideiglenesen hat, az a pia, és alkalmi dugás!

2. egy pasi akibe beleszeretsz

2012. márc. 27. 10:34
 5/6 Dottorre ***** válasza:
Szerintem (bár le leszek pontozva) nem feltétlen kell szeretned a másik pasit. Szexuálisan elégítsen ki, az fel fogja oldani annyira a feszültségeid, hogy nem fogsz sírva ébredni. Persze nem átvágni kell a srácot, el kell neki mondani, hogy miért jössz vele össze, akkor jól tud az ilyesmi működni. Ez így elsőre hülyeségnek hangzik, de hidd el , beválik.
2012. márc. 27. 10:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ember ,mindig a vágyairól álmodik,olyanokról ami nem elérhető.Egy megoldás van:ha visszamész hozzá,vagy hagyod és idővel elmúlik.
2012. márc. 27. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!