Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem mer lépni egyikünk sem?
Szerintem várj 1-2 talán 3 napot és öleld meg te is tudom furán hangzik de lehet az is,hogy nem tetszel neki (habár jobb ha tetszel neki) lehet csak "szeretetéhes".
Lényeg várj 1-2 napot ha megölel öleld meg te is.
Remélem nem mondtam hülyeséget.
És gondolom nem igazán volt még eddig barátnője...
Egyébként nézz a szemébe, és mosolyogj addig, amíg avarba nem jön :P Érteni fogja a célzást. :P
Akkor lépj te :P Keresd meg a suliban, (ha egy soliba jártok) menj oda, öleld meg, adj neki konkrét célzásokat, kérdezd meg, hogy mit csinál hétvégén stb... Volt már olyan, hogy elhívott valahová? :)
Egyébként, ha személyes dolgokról beszélgettek, akkor az könnyen közelebb hozhat egymáshoz titeket, így kialakulhat valami több. Tereld ilyen útra a beszélgetést, vagy kérdezz rá, nature, hogy milyen lányok jönnek be neki, stb. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!