Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsem el, hogy 2 férfi közül melyiket válasszam?
szia!
először is gondold át jól, hogy nemcsak szért kell-e a 20 éves srác, hogy az elment barátodat pótolja. ha tényleg tetszik, közeledj felé barátként így jobban megismerheted. véleményem szerint egy 20 éves fiúnak max. "arra" kell egy 15 éves lány. szerinted bemutat majd a barátainak, elvisz szórakozni. és elfog kérni hétvégén a szüleidtől? nem valószínű! nemsokára ismét suli lesz, új barátokat is találhatsz, hasonló koruakat. élvezd ki még ezt a pár hetet és verd ki a fiukat a fejedből.
Én 28 éves vagyok, és már voltam ilyen helyzetben, nem is egyszer. Kétszer volt életemben, hogy két férfit szerettem, és ők is engem, szörnyű volt!!!!!!!!!
De végül döntöttem. Először szerintem rosszul. Másodszor remélem jól.
Ebben mi nem tudunk tanácsot adni. Talán annyit, ha mindkettőt szereted, válaszd azt, aki szerinted jobban szeret téged, azt, aki több mindent megtesz érted. A tettedket nézd, ne a szavakat!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!