Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek össze egyesek szerelem nélkül?
ma 17:49
Nem állítottam,hogy van.A lány megmondta,hogy jól elvannak,nem szerelmes,csak nem akar egyedül lenni és ha jönne egy srác,akibe beleszeretne,simán otthagyná.
Onnnnnnnnndoríííííííítóóóóó!!!!!!
4. vok!
"Szerelem alatt nem a "pillangók a gyomromban" érzésre gondolok, hanem tényleg mély érzelmekre, vonzalomra meg a többire... Mikor tudod, hogy neked az a valaki kell és senki más."----> szerelem nélkül is lehet tudni h nagyon kell neked az illető és hogy nagyon fontos neked! sőt sokkal értelmesebben és tisztábban látod át a helyzetet!
Én egyszer csináltam ilyet, hogy szerelem nélkül jöttem össze valakivel, mert felejteni akartam a volt páromat, azt hittem könnyebb lesz, de csak rosszabb lett, és nem akartam tovább hitegetni, így pár hét után mondtam neki, hogy ne haragudjon, de vége van, pont ez miatt. Nagyon szemét embernek éreztem magam, többet ilyet nem teszek, ráadásul ő meg teljesen belém esett, azóta már szerencsére kiheverte.
20l
ma 17:58!
17:49-es vok.
így már sokkal jobb! Igen igazad van valamennyire neked is! Nem szép dolog!
DE! Vannak akik nagyon el vannak keseredve amikor már évek telnek el és senkit nem találnak és senkinek sem kellenek, akkor belemennek egy ilyenbe ha nem is szeretik annyira de belemennek és elég ha valamennyire tetszik nekik ez az illető!
Nehéz kérdés... :)
Szerintem mindegyik eddigi válasznak van létjogosultsága, kivéve annak, hogy "azért jövök össze valakivel, hogy az előzőt elfelejtsem" - a példák is mutatják, ez az út sokszor nehezebb...
1.: Azért, hogy túllépjenek egy régi kapcsolaton.
2.: Mert mással nem tudod leélni az életed. Lehet nem szereted őt, viszont az életedben jó társ lehetne és ha ő is így áll hozzá, bár szerelmesek nem lesztek, de BOLDOGOK igen. Ami hiányzik a mai párokból.
Az értelme annak hogy "járni" valakivel akit nem szeretünk: a divat a megfelelési vágy, hogy beilleszkedj egy közösségbe.
Az elválasztásra pedig az emberi hülyeség. Meglehet nézni régen hányan váltak és most hányan válnak. Attól, hogy veszekedtek nem a világ vége.
Felteszik maguknak a kérdést:
- Meg kéne talán beszélnem vele és megoldani valahogy, hatni rá bármi áron, hogy boldogok lehessünk.
- SZAKÍTSUNK!!!! MERT NEM BÍROK EZZEL EGYÜTT ÉLNI..
Íme a két felfogás közti különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!