Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lelki társak szerelem nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelki társak szerelem nélkül?

Figyelt kérdés

Egy lány és egy fiú. Lelki társak szerelem nélkül. Van ilyen vagy ez csak egy pillanatnyi állapot, ami törvényszerűen elmozdul valamerre?

Tömören annyi, hogy ezzel a jóbaráttal régebben összeszűrtük a levet, de soha nem jártunk. Voltak sértődős időszakaink, most viszont nagyon jól kijövünk egymással. Egy szóból is értjük egymást. És a lehető legnagyobb nyíltsággal beszélgetünk. (Én egyedül vagyok, neki barátnője van jelenleg.) Én igazándiból nem akarnám, hogy bárhova mozduljon ez a kapcsolat. Fontos nekem, elveszíteni nem akarom de összébb húzni sem a szálakat. Megtartható ez így vagy kötelező jelleggel át fog alakulni vagy épp meg fog szűnni ez a barátság? Szerintetek?

2009. jún. 14. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, megtartható így igen semmi baj.
2009. jún. 14. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
ha valóban ennyire nyílt, lelki társi a kapcsolatotok,akkor attól tartok, el kell, hogy keserítselek....valamelyik fél részéről mozdulni fog a mérleg nyelve...két példát tudok hozni erre a saját életemből: az egyik a jelenlegi párom, akivel szerencsére úgy alakult a helyzet, hogy mindkettőnknek a szerelem felé fordult ez annaka bizonyos mérlegnek a nyelve... a másik egy szerencsétlenebbül végződő barátság...már együtt voltam a párommal, mikor egy másik fiúval kialakult egy ilyen szoros, lelkitársi barátság...mivel én szerelmes voltam a páromba, nem akartam többet a fiútól, de ő igen...emiatt kénytelen voltam vele megszakítani barátságot,sőt, még a kapcsolatot is, ami nagyon jó lehetett volna, ha nem akar többet
2009. jún. 14. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem törvényszerű hogy valamerre valamelyikőtöknél elmozdul a dolog, de ha tényleg olyan jó és nyílt most a viszony, megpróbálhatnátok ezt most megbeszélni, és mivel megelőzni nem lehet, valami 'szabályféleséget' lefektetni arra az esetreha mégis beütne a krach.
2009. jún. 14. 18:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Sokat mondtuk egymásnak, hogy barátok vagyunk. A szabály lefeketés meg sajnos nem a mi pályánk...azt hiszem ő direkt megszegné én mg csak véletlenül...Magamban megvan a kis szabály, hogy én ugyan nem próbálkozok be, ha pedig ő indítványoz ilyet, akkor nem hagyom. De félek, hogy ez egyáltalán bekövetkezik... "Egyszerű" félelem.
2009. jún. 14. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudod tapasztalatom szerint igy szoktak végetérni a nagy-fiu lány barátságok.

De jobbesetben csak szünetel egy időre, és ha tényleg olyan igazi-barátság tulélheti ezt is és visszatér a normális kerékvágásba. Sztem ne stresszelj. :)

Ja az előző voltam.

2009. jún. 14. 18:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Igyekszem nem aggódni. :)

Köszi a válaszokat!

2009. jún. 14. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!