Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen lenne egy párkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lenne egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve vagyok együtt a barátommal(távkapcsolat)és most júniusba úgy alakult hogy leköltözik hozzám a nyárra.Őróla annyit kell tudni,sokat csalódott a nőkben és nehezen bízik.1 hete lakik nálam és még nem is csókolt meg!Amíg nem talizhattunk msneztünk sokat és aztmondta hogy szeret és komoly kapcsolatra vágyik.Elovadtam tőle...nekem még nem volt pasim,ő az első minden téren és ezt tudja is.Amíg messze voltunk egymástól tette a szépet,így szeret-úgy szeret de mióta itt van semmit sem csinál, mégcsak meg se ölel csak éjjel bújik hozzám.Ma pl. hozzám se szól,elvonult a szobámba és elfoglalta gépemet, egész nap msnezik.Nem tudom hogy miért csinálja ezt.Én próbálom kiszolgálni,nem kell takarítania,semmit se csinálnia, viszek be neki kaját a szobába meg ilyenek.És mégis folyton megbánt...én már szóvátettem ezt neki de erre mindig azt feleli hogy ő ilyen és akkor is megmondja a véleményét ha megbánt vele.Nemérdekli az én lelki világom.De én merjek egyszer rosszat szólni,akkor már fel van háborodva.Nem tudom mitévő legyek.Ez mindenkinél így van vagy csak jól kifogtam?Tudom kicsit összevissza de ideges vagyok nagyon.
2009. jún. 14. 17:25
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

szerintem az a fura h nem vagy képes felelősségre vonni őt... itt már nem hiszem bárki is tud segíteni közülünk ha 25 hozzászólás után is tartod magad ahhoz h semmi gáz, megoldod de nem csinálsz semmit... hát grat neki h rájött h kamu, de nagyon érdekes h a cölibátust még mindig nem adta fel... és még mindig nem kedvesebb hozzád.

én csak annyit mondok h sok türelmet a továbbiakhoz, mert kirakni azt biztos nem fogod ha a plafonodon mászkál majd és a kaját szétkeni a padlón... de remélem azért előbb utóbb neked is leesik h mit is kéne tenni. akkor is merj kilépni ha már x gyerek lesz. mert nagy esélyt látok erre és sajnállak h ilyen fiatalon így elb.szod az életed, de ha nem vagy képes a saját életedet kezedbe venni, akkor nem kell várni a nagy boldogságot meg az aranyvirág cserepet.

2009. jún. 15. 10:40
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
Igazán kiváncsi vagyok, hogy végülis mi lett veletek. Remélem nem hagyod magad. Tudom, hogy nehéz lépni, de néha muszáj.
2009. jún. 15. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!