Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen lenne egy párkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lenne egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve vagyok együtt a barátommal(távkapcsolat)és most júniusba úgy alakult hogy leköltözik hozzám a nyárra.Őróla annyit kell tudni,sokat csalódott a nőkben és nehezen bízik.1 hete lakik nálam és még nem is csókolt meg!Amíg nem talizhattunk msneztünk sokat és aztmondta hogy szeret és komoly kapcsolatra vágyik.Elovadtam tőle...nekem még nem volt pasim,ő az első minden téren és ezt tudja is.Amíg messze voltunk egymástól tette a szépet,így szeret-úgy szeret de mióta itt van semmit sem csinál, mégcsak meg se ölel csak éjjel bújik hozzám.Ma pl. hozzám se szól,elvonult a szobámba és elfoglalta gépemet, egész nap msnezik.Nem tudom hogy miért csinálja ezt.Én próbálom kiszolgálni,nem kell takarítania,semmit se csinálnia, viszek be neki kaját a szobába meg ilyenek.És mégis folyton megbánt...én már szóvátettem ezt neki de erre mindig azt feleli hogy ő ilyen és akkor is megmondja a véleményét ha megbánt vele.Nemérdekli az én lelki világom.De én merjek egyszer rosszat szólni,akkor már fel van háborodva.Nem tudom mitévő legyek.Ez mindenkinél így van vagy csak jól kifogtam?Tudom kicsit összevissza de ideges vagyok nagyon.
2009. jún. 14. 17:25
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Jól kifogtad, nem azt kaptad amit vártál... Ha ilyen akkor nem szeret igazán.
2009. jún. 14. 17:27
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez így nem normális kapcsolat, elárulom. Mi az, hogy 1 hete ott van nálad, és meg se ölel, nem foglalkozik veled, msnezik, és megbánt??? Hát... szerintem beszélj vele, mondd el neki, hogy Te ezt nem így képzelted el, szeretnél vele boldog lenni, de így nemjó, mert megbánt és nem folglalkozik veled. Ha nem veszi magát észre, add ki az útját, nem érdemel meg téged. Ne szenvedj miatta, én azt mondom.
2009. jún. 14. 17:30
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret.Csak kihasználja azt hogy te kiszolgálod és mindent megcsinálsz helyette.Hagyd ott!!!Nem érdemel meg!!!
2009. jún. 14. 17:31
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem foglakozik se veled,se a kapcsolattal.csak kiszolgáltatja magát,és kihasznál téged!ha az msn érdekesebb neki mint te...
2009. jún. 14. 17:32
 5/42 anonim válasza:
100%
Nem, nem ilyen egy normális párkapcsolat..:-( Sajnálom, hogy elsőre ilyen jutott, de sajnos ez a típus nem változik (saját tapasztalat!), a legjobb, amit tehetsz, ha változtatsz a helyzeten, még ha fáj, akkor is!
2009. jún. 14. 17:32
 6/42 A kérdező kommentje:
Én próbálok vele beszélni,de mindig az van hogy mi a kínom...meg hogy túlreagálom :S És ő nem veszekszik, hanem én kezdem :S Pedig ma semmit se tettem, és mégis lehordott egészen apró dolgokért.
2009. jún. 14. 17:33
 7/42 anonim ***** válasza:
100%

Mutass neki ajtót, kalap, kabát...

Mondd, hogy neked meg ez a véleményed, és te is megmondod akkor is, ha megbántod

2009. jún. 14. 17:33
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha 1 hét után ilyen mi lenne 20 éves házasság után, te jó ég. Add ki az útját, kár a gőzért
2009. jún. 14. 17:35
 9/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ez így jó, akkor csináld csak tovább.

Ha viszont nem, akkor hagyd a fenébe, költöztesd haza.

Csak rajtad áll, hogy mihez kezdesz most.

Minden esetre próbálj meg vele először beszélni, és ha nem jutsz eredményre, akkor váljatok el, az mindkettőtöknek jobb lesz.

Lehet, hogy a leköltözés nem volt jó ötlet.Előbb még találkozgatni kellett volna aztán majd egy pár hét mulva talán a költözés a nyárra.

De ahogy érzed.

Döntsd el, neked mi a jó.

Egyébként meg ez nem normális kapcsolat, amibe most belekeveredtél.

2009. jún. 14. 17:37
 10/42 A kérdező kommentje:
De ha nem szeret igazán akkor miért mondja hogy majd én leszek a felesége?Nem megcsalós,hit gyülekezetbe jár, nem cigizik, nem iszik.Normális amúgy,de ezt a helyzetet nem értem.Eddi annyira odáig volt értem,mikor beszéltünk telefonon majd meghalt hogy itt lehessen,most végre itt van és nem is foglalkozik velem.Semmi jelét nem mutatja hogy ez egy párkapcsolat lenne.
2009. jún. 14. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!