Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom minden éjjel felkölt, csikizéssel egy éjjel sem alhatok, és reggel is felkölt. Már nem bírom, nagyon megromlott a viszonyunk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Minden nap, minden éjjel már 1 hete felkölt, éjjel arra ébredek, hogy az oldalamba bök, amiről tudja, hogy nekem csikis azonnal felriadok és valamiért utána nem tudok aludni vissza.. reggel meg csörög, csattog ha megy suliba... ha felkapom a vizet, fogadkozik, hogy nem direkt volt, könyörög... de nem direkt hogy fordulhat elő, minden éjjel ilyen? valaki véletlenül hogy csikizheti meg a másikat, hogy felébredjen? Éjjel kaptam fel a vizet és nekem esett, karmolt, ütött, sőt egyszer tökön is rúgott, végig nem ütöttem vissza, de most végül képen vágtam ahogy járt neki, pedig gyengefés megütni egy nőt, de ezt nem lehetett hagynom már... mit tegyek?2012. márc. 26. 03:13
11/15 anonim válasza:
Ja, és a 9. hozzászóló nem én vagyok.
12/15 anonim válasza:
"Látom, tombol az inteligencia! :D"
Látom nálad is. :D
Kérdező! Dugd meg rendesen lefekvés előtt, utána már energiája sem lesz másra, csak hogy aludjon! Ha nem megy, szólj és megoldom helyetted a problémát!
14/15 anonim válasza:
Csikizd meg a barátnődet rendesen. Beszéld meg vele ezt az alvás-csörömpölés dolgot. Ha van elég intelligens, megérti :)
15/15 anonim válasza:
Egyszerűen amikor alszik nyomd fel a péniszed a seggébe amilyen erősen csak tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!