Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megszabadulni az első nagy szerelmemtől?
Énis ugyanígy vagyok...a mi kapcsink is.Mi 3 éve vagyunk együtt.Most ő jelentette be hogy lanyhultak az érzelmei. Énis kötődöm hozzá nagyon, és szerintem jobban fájna ha nem lenne, mint az hogy itt van,de mégsem vagyok annyira felhőtlenül boldog.Nekem Ő az első minden tekintetben. Lehet ezért is nehéz elengednem.
Neked kell mérlegelni,hogy mennyire szereted...ha már nem akkor lépj és szakíts vele.Ő még szerelmes?
20/L
Szedd össze magad és mond meg neki, gondolj arra ez neki és neked sem jó így. Azért megteszed, hogy mindkettőtök maximálisan boldog lehessen valaki más oldalán. Volt ezzel mindenki így én a mai eszemmel nem sokat halogatnám. Mindig az első a legnehezebb, de emelkedj fel ehhez a feladathoz.
Az igazat mond neki, amit érzel, a másikról nem hiszem, hogy beszélni kell neki. Minden vég egy kezdetet jelent.
Szerintem ilyenkor a legegyszerűbb az, ha egy ideig nem találkoztok. Mondd neki, hogy neked szükséged van átgondolni a dolgokat, meg ilyesmi, és tartsatok szünetet. De azalatt tényleg gondolkodj a kapcsolatotokról!
Egyik jó barátom 5 év után mondta azt a barátnőjének, hogy már nem tud rá úgy nézni... És 1 hónapos szünetet tartottak, hogy megnézzék, hiányoznak -e egymásnak. Hiányoztak.
Azóta megint együtt vannak. Vagy még mindig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!