Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék megszabadulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megszabadulni az első nagy szerelmemtől?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy 2 éve vagyok együtt az első szerelmemmel, de már semmi sem olyan mint régen, és már nem lángol annyira a szerelmünk. Szeretnék kilépni a kapcsolatból, mert van egy másik srác akivel össze jöhetnék. de nem tudom elhagyni őt, annyira nehéz, úgy érzem hogy nem is létezek nélküle de közben tudom h meg kell tennem..:( mit tegyek?
2009. jún. 14. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Énis ugyanígy vagyok...a mi kapcsink is.Mi 3 éve vagyunk együtt.Most ő jelentette be hogy lanyhultak az érzelmei. Énis kötődöm hozzá nagyon, és szerintem jobban fájna ha nem lenne, mint az hogy itt van,de mégsem vagyok annyira felhőtlenül boldog.Nekem Ő az első minden tekintetben. Lehet ezért is nehéz elengednem.

Neked kell mérlegelni,hogy mennyire szereted...ha már nem akkor lépj és szakíts vele.Ő még szerelmes?

20/L

2009. jún. 14. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Szedd össze magad és mond meg neki, gondolj arra ez neki és neked sem jó így. Azért megteszed, hogy mindkettőtök maximálisan boldog lehessen valaki más oldalán. Volt ezzel mindenki így én a mai eszemmel nem sokat halogatnám. Mindig az első a legnehezebb, de emelkedj fel ehhez a feladathoz.

Az igazat mond neki, amit érzel, a másikról nem hiszem, hogy beszélni kell neki. Minden vég egy kezdetet jelent.

2009. jún. 14. 14:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Ő még mindig nagyon szeret engem, ezért is olyan nehéz. Fél évvel ezelőtt 1 hónapig voltam együtt egy másik sráccal, úgy hogy közbe vele is együtt voltam, de akkor is inkább őt választottam a másik helyett. Annyira megszoktam már h ő velem van. Tényleg nem tudom hogyan engedhetném el...
2009. jún. 14. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyenkor a legegyszerűbb az, ha egy ideig nem találkoztok. Mondd neki, hogy neked szükséged van átgondolni a dolgokat, meg ilyesmi, és tartsatok szünetet. De azalatt tényleg gondolkodj a kapcsolatotokról!

Egyik jó barátom 5 év után mondta azt a barátnőjének, hogy már nem tud rá úgy nézni... És 1 hónapos szünetet tartottak, hogy megnézzék, hiányoznak -e egymásnak. Hiányoztak.

Azóta megint együtt vannak. Vagy még mindig. :)

2009. jún. 14. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
És azt Ő tudta, h neked mellette van más is?
2009. jún. 14. 15:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, elmondtam neki.
2009. jún. 14. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!