Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön, ha egy lány okos? És tettszik ha ilyen pimasz, de mosolygós természetű?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 17:02
21/29 anonim válasza:
ma 17:24 - bájos, de nem jött be. a "buta lányok" nem ugyanaz a halmaz, mint a "minden lány"... ahogyan az "ostoba fiúk" sem a "minden fiú" halmaznak. ez a többi srác szerencséje, h nem a te hozzászólásod alapján ítélem meg őket :P
23/29 anonim válasza:
Édes lányom, te nem okos vagy hanem egyszerűen okoskodó és csőlátású!!
A stílusodon meg finomíthatnál!
24/29 anonim válasza:
Annyi eszed van mint egy döglött hintanlónak
25/29 koltt válasza:
Szegény csajt alázzátok itt. Pedig ő egy szóval sem mondta, hogy a kérdésében saját magára gondolt. Lehet hogy csak épp azért mert szegény irgalmatlanul gyökér, azért kérdez olyat, ami egyértelmű.
26/29 anonim válasza:
lehet én vagyok a hülye (én is egy t-vel írom), de a kettő t-se se húzza alá a firefox hibajavító, tettszik
27/29 anonim válasza:
Szeretem ha egy lány okos, az se zavar, ha nálam okosabb valamiben. Az viszont kifejezetten taszító, ha okoskodó és azt hiszi, h csak neki lehet igaza, másoknak pedig nem. A pimasz, mosolygós csajokat is szeretem, de azokkal én is úgy bánok, ahogy ők velem! :D
29F
28/29 anonim válasza:
Te csak azt hiszed hogy okos vagy és ez nem tetszik!
29/29 motoroscsaj válasza:
És a férfiakkal mivan??? Na most nem azért,ők is pimaszak, meg beszélnek hülyeségeket, és még magukat mondják értelmesnek??? Hát van köztük egy-két nagyon idióta is, meg vigyorog magában, na az meg nem normális, majd amelyik meg nem ért a szóból rendbe rakom, jól megverem, azt utána elgondolkodhat!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!