Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy visszautasítások?
Figyelt kérdés
Elmesélnétek nekem korral és nemmel együtt, hogy mi történt, amikor visszautasítottak, leráztak, mit éltetek meg utána?2012. márc. 24. 21:00
1/7 anonim válasza:
Privátba leirom de elöre szólok ,hogy hosszú lessz.Nem baj?
3/7 anonim válasza:
még nem történt ilyen velem...sosem próbálkoznék be 1 pasinál sem...
5/7 anonim válasza:
rossz volt, de jobb volt, mint reménykedni meg beleképzelni dolgokat. Megkönnyebbültem, továbbléptem
6/7 anonim válasza:
még október óta fáj... sokszor gondolok vissza rá, mert SZERETEM! :/
7/7 anonim válasza:
Az utolsó válaszolóval értek egyet !
Sokkal rosszabb egy olyantól visszautasítást kapni akit tiszta szívből szeretsz mint aki csak tetszik.
Valamilyen szinten ez is emberfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!