Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magyar lány, szlovák fiú....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lány, szlovák fiú. Működhet a kapcsolat? (Esetleg tapasztalataitok? )

Figyelt kérdés

Szlovákiai magyar vagyok és a sors mindig szlovák fiúkkal hoz össze. Eddig nem volt probléma velük...

Megismertem egy srácot a neten, egy városból is vagyunk, nagyon jó vele irogatni és hát, szeretne talizni velem. Én is vele, csak már régen voltam randin és félek, hogy elrontanám, mivel annyira izgulnák. Meg attól is picit félek, hogy ha esetleg megtudja magyar vagyok, hogy nem fog akarni, ezért nem is mondtam neki. Nem is akarom, azt hiszem, végülis majd rá jön. (Nem arról van szó, hogy szégyenlem, vagy nem válallom fel, csak vannak azért bunkó parasztok...)

Menjek ki vele? Vagy mit csináljak? ...Rendes srácnak tűnik, lehet csak én parázom túl a dolgot.

A hülye válaszoktól kíméljetek. Köszönöm!

L, 18

2009. jún. 14. 08:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2141: írta h nem szégyenli, és fel is vállalja, nem írt sehol olyat h nem mer magyarul beszélni
2009. jún. 14. 21:51
 12/13 A kérdező kommentje:
"vannak azért bunkó parasztok" Ahogy látom, te is közéjük tartozol! Nem azt mondtam, hogy nem merek megszólalni magyarul! Szerencsére olyan közözségben élek, ahol nincs probléma. De olyan helyek is vannak, ahol NEM lehet megszólalni, örülj, hogy te még olyan helyzetbe nem kerültél! Azért jöttem ide, hogy kérdezzek, nem pedig, hogy elküldjön bárki is a francba!
2009. jún. 15. 17:18
 13/13 anonim ***** válasza:
16%

Te dolgod,de én egy tót hegyikecskével nem jönnék össze.

Sok sikert!

2010. jan. 23. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!