Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Durva lenne vagy megpróbáhatom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva lenne vagy megpróbáhatom?

Figyelt kérdés
Az excsajom kidobott mert neki nem jó a a kapcsolat ő szabad akar lenni pasizni élni akar... erre kiakadtam nagyon. Közben azon goldolkodtam vajon bunkó lennék-e ha azt mondanám neki, hogy akkor tartsunk laza kapcsolatot vagyis szex és annyi nem lesz elkötelezve tőlem, de legalább ha haverok maradunk az meglegyen ha neki ilyan a felfogása, hogy nem kell a szép szerelmes párkapcsolat hanem éppen keverni akar összevissza és d*gni meg ilyenek. Szerintetek durva lenne ha ezt megmondanám neki lehet mégjobban betenne neki? Kívánom amúgy és szeretem is elfogadnám azt is hogyha legalább lazán de velelehetnék néha és szexelhetnénk.
2009. jún. 13. 23:22
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
sztem ez egyáltalán nem durva, én is így csináltam még egy ideig szakitás után (fiú vok), csak finoman mondd meg neki, simán annyit h nyitott kapcsolatot akarsz még, és kész....aztán vagy összejön v nem, de ha ezér berág akkor kicsit lökött ....
2009. jún. 13. 23:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ha szeretd engedd el ari srácnak tünsz egy ilyen csajjal nem kell foglalkozni!!keress oylat aki megérdemel!
2009. jún. 13. 23:25
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem hagyd. megnehezíted a saját dolgod. nem tudnád elengedni, illetve szerintem nagyon keserű íze lenne.

Nem mellesleg tuti nem megy bele:) az h még pasizni akar, nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak a szex kell neki. hanem, hogy még nem kell komoly kapcsolat. 99%, hogy nagyon megbántanád, és úgy tűnne, hogy nem is volt benned sem semmilyen szép szerelem. hagyd...

2009. jún. 14. 00:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
hagyjad.. :D itt a nyár.. lesz másik..:D
2009. jún. 14. 00:45
 5/8 anonim válasza:
Hát ha szereted nem biztos,hogy el tudod fogadni,hogy a csajjal más is foglalkozik.De próba szerencse,lehet menni fog.
2009. jún. 14. 01:02
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem ink hagyd a lanyt mert csak neked lesz rossz!!!

de ha megis megkerdezed akk finoman.....

2009. jún. 14. 01:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Van két rossz hírem. A csaj nem szerelmes beléd. A másik, hogy a tiéd sem igazi szerelem. Ha ezt belátod könnyebb lesz akár sokszögbe részt venni, akár könnyű szívvel tovább lépni és igazi kapcsolatot keresni.
2009. jún. 14. 08:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem megállás nélküli veszekedés után egy (számodra) fájdalmas "kipenderítés" lenne a dolog vége.

Ha neked ez kell, akkor kérdezz rá az exednél a laza szexkapcsolatra. De szerintem nem fog belemenni, és ha neked is van egy kis eszed, akkor beletörődsz a veszteségbe, és keresel egy olyan lányt, akivel minden téren boldog vagy.

2009. jún. 14. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!