Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb nálam a pasim és nem tudok rá férfiként tekinteni, mit tegyek?
Én is a konzervatív, szőke hercegre vágytam... Aztán együtt voltam vele 2 évet, utána elbúcsúztunk egymástól, mert nekem nem ő kell, és neki se én kellek. Jobb volt ez így mindkettőnknek. Azóta már találtam egy ugyanolyan pörgős, kalandvágyó embert, mint amilyen én is vagyok. Nem bunkó, rosszfiús típus, egyszerűen csak szüksége van kalandokra, kihívásokra.
Jobb ha vége az ilyen kapcsolatnak.. a te érdekedben, meg az ő érdekében is. Fogsz még találni olyan embert, amilyet szeretnél.
köszönök minden választ!
én 23 éves vagyok, nem képzelem magam kiégettnek, de van tapasztalatom, míg ő világ életében jófiú volt, én vagyok az 5. lány az életében. egyébként vannak kommunikációs problémáink is, amiről eddig nem esett szó, nem magyar és nem beszél úgy angolul ahogy én. látom van olyan aki bíztat és van olyan aki ugyanezt a döntést megbánta már, ettől félek én is nagyon. a tegnapi programon már nem tudtam megerőszakolni magam, valahogy nem tudtam jó képet vágni hozzá, az este sírásba torkollott, de emellett nagyon jó volt hozzá bújni este, az ő szerelme olyan tiszta....most kértem egy hét szünetet, meg kell nyugodnom, nem akarom tovább bántani mert megöl a bűntudat....esetünkben nem is a kor számít, hanem a tapasztalat, nem vagyok rá büszke de jó pár körrel lehagytam, aminek következményeképp ő nem tudja hogy mi kell a nőnek...kiábrándító amikor én vezetem rá hogy tegnap nőnap volt, ilyenkor a fiúk adnak egy gazt a lányoknak stb stb, más dolgokban meg teljesen érett...totál képzavar...egyébként én más esetekben nagyon szerelmes voltam, általában velem szakítottak és ezért sem értem hogy tartunk itt...
Ez a fiúdnak nagyon ciki... Lehet ,hogy nem tudja, de így nem lehet hosszútávú a kapcsolatotok...
Magyarul:
-Anyukád hány éves?
-42
-Apukád?
-35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!