Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, h nincs valami rendben?
Figyelt kérdés
A barátom régen, még előttem eléggé sokat bulizott. És tudom, h nem kellene fenn akadnom ezen, de két hete megint elkezdte. Nem zavar, ha elmegy vhova, de múlt héten a hosszú hétvégén mindennap elment a barátaival, most csak szerdán és csütörtökön, meg egyelőre pénteken is, de nekem a szerdáról nem szólt. Eddig mindig megmondta, hogyha elment vhova, írt egy sms-t, h most ne várjam msnen, mert itt meg ott van. A szerdaira azért ment el, mert ingyen volt a belépő és a sör, pedig másnap zh-zott és ilyenkor nem szokott elmenni bulizni... Csütörtökön 5re érhetett haza, de nem emlékszik rá pontosan. Csak engem zavar, vagy mást is zavarna, ha a barátja ezt tenné? Mit tudok ez ellen tenni? Már írtam neki, h nem nagyon tetszik, hogy minden nap elmegy.2012. márc. 24. 09:50
1/4 anonim válasza:
szíve joga,ha nagyon zavar,szakíts vele vagy csak kérdezd meg,hogy miért csinálja,ha már egyszer sikerült,"leszoknia"
2/4 A kérdező kommentje:
Nálam ez biztos, h nem szakítóok, soha az életben nem szakítanék vele. Már mondtam neki, h nem tetszik és erre azt válaszolta, h másképp nem tud a barátaival lenni. Jó, megértem, de akkor is, minden nap? Ez nem azt jelenti, h velük többet akar lenni, mint velem? Nem szeretne már annyira, mint régen?
2012. márc. 24. 10:22
3/4 A kérdező kommentje:
Mikor együtt vagyunk, együtt töltjük az időt, akkor nem érzem ezt, azt érzem, h szeret, de mikor elmegy barátaival és ezt több napon keresztül, akkor érzem azt, h ők fontosabbak. De ez csak mostanában van így. Miért érzem ezt? Nem akarom ezt érezni. Ez azt jelenti, h nem bízok meg benne ugye? De én megbízok benne, de akkor miért érzem ezt?
2012. márc. 24. 10:28
4/4 anonim válasza:
Fogd meg a problémát a másik oldaláról:
Mikor otthon van nyűgözd le, főzz finom vacsit, vegyél szexi rucit, csinálj jó programot és mondd el neki, hogy mennyire szereted, hogy veled van, hogy örülsz neki, hogy tud rád időt fordítani és milyen fontos neked. Ezzel ugyanazt mondod, mintha azt mondanád, hogy ne bulizzon annyit, mégis sokkal pozitívabb szájízzel fog ő is a te kedvedben járni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!