Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan, hogy meleg párkapcsolat? Meleg fiúktól várnék választ!

Figyelt kérdés

Ha itt vagy nem véletlen tán?

Kíváncsi vagy mert meleg lennél?

Esetleg magányos vagy?Vagy volt(vagy van) már ilyen kapcsolatod?

Meleg barátra vágysz?

2012. márc. 23. 22:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
miért ne lehetne?-.-
2012. márc. 24. 17:53
 12/19 A kérdező kommentje:

Értem akkor a válaszokat.

Ezek szerint létezhet való jó meleg kapcsolat is?

De azt hiszem még a többség nem kedveli ezt a dolgot.!

Bizony nehéz ez itt magyaroknak,de miért van ez nem tudom?

Van ismerősöm akit interneten ismerek csak.

És azért mert meleg majd halálra verték és magára hagyták.

De kérdem én a meleg emberek sem bántják a heterokat. Akkor őket meg miért kell bántani utálni?

Bár ez a kérdés már nem csak a melegekre vonatkozik?

2012. márc. 24. 18:05
 13/19 A kérdező kommentje:

És hát meleg párkapcsolatban az a kérdés hogy gyerek?

Hogyan oldják meg.

Mert van hogy ez lenne az élet rendje de ez esetben lehetetlen ugye?

Aki így él már az mit mond szüleinek ezzel kapcsolatban.Főleg mely szülő várja az unokát?

Érdekes kérdés tudom de ez el gondolkodtató nem?

2012. márc. 24. 18:10
 14/19 anonim ***** válasza:

szerintem egy kicsit elvont elme vagy te..(bár ez tetszikxD)nemtudom miért..nemazért mert az kérdezed h mirét iylenek az emberek...hanem mert oylan furán írsz nemtudomxD

am azért ilyenek mert gonoszak...nem érdeklik őket h tehetnek e róla..vagy h őket bántották e...ez így van sajnos..így kell élniük a melegeknek..

jah meg azt nemértem h miért kérdezd h létezhet e meleg párkapcsolat?hát miért ne létezhetne?a férfiak is emberek.tudják egymást szeretni, szerelemmel.tudnak szexelni..tőrödni egymással..ugyanugy vannak érzelmeik egymás iránt..és ugyanoylan boldogok lehetnek mint a hetero párok

2012. márc. 24. 18:12
 15/19 anonim ***** válasza:

de elgondolkodtató persze...de azt a szűlöknek meg kell érteniük h a fiúk meleg..és nem lehet unokájuk...VAGYIS lehet...asszem van oylan h béranya...gondolom tudod mi az..csakhát ugye ha van egy pár, akkor közös gyermekük nem lehet

am hány éves vagy?

2012. márc. 24. 18:18
 16/19 Béla211 ***** válasza:
100%

Szia na válaszolok ismét a kérdésedre.:)Amúgy semmi sem lehetett len hallotam már olyanról h egy lezbikus pár és egy meleg pár össze adta amije van.És baba lett az eredménye:). Persze itt mesterséges megtermékenyítésről beszélünk. Általában a lezbikus pár neveli a gyereket érthető okokból. Nálunk az a helyzet h a párom nem gyerek centrikus szerintem neki akor sem lene gyereke ha heteró lene. Esetleg csak akkor ha véletlenül becsúszik. Velem már más a helyzet Én mindig szeretem volna gyereket. Ezért is próbálkoztam 21 éves koromig lányokkal de soha nem jutottam el velük a szeretkezésig, mert egyáltalán nem izgattak úgy. Amíg nem találkoztam a párommal addig nagyon akartam most már nem annyira bele törődtem h iszonyatos macerával járna. Örökbe fogadáson is gondolkoztam elvileg nem tilos de a homoszexuális párokat a lista legvégére rakják. Nálunk olyan a rendszer h még a legjobb heteró párok is iszonyatosan nehezen tudnak örökbe fogadni több éves várakozási idő. Meg sokan vannak úgy gyerekotthonokban h eveték a szülőtől de mivel ő nem mondott le róla .Nem adhatják örökbe. Közben meg ott van a sok normális ember aki szívesen örökbe fogadna de nem lehet. Vannak olyan melegek akik kimennek olyan országba ahol könnyebb örökbe fogadni. Én Ennyire nehezen inkább nem akarok gyereket. Meg ha örökbe fogadnák akkor is csak lányt. Mert itt Magyarországon biztos ránk szállnának az embere ha fiút fogadna örökbe. És Biztos vagyok benne h nagy lelki törést okozna ez bármelyik gyereknek,hogy az osztálytársai cinkéznék h meleg mert melegek a szülei. Meg ne agy isten a hatóságok is rászállnának az embere mert biztos meg rontjuk a gyereket. Meg vannak olyan meleg párok is akiknek heteró házasságból van gyermeke.

Bocsánat h ilyen hosszúra sikerült a válasz de ez nem egyszerű kérdés.

2012. márc. 24. 19:32
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tartalmas normális válaszodat.

magamról pár szót röviden.

Én egyedül álló személy vagyok vidéken élek 38 éves vagyok.

És érdekel a meleg élet dolgai illetve rejtett kérdései.

Nevelő otthonban nevelkedtem,sosem kaptam szeretetet.

Már ekkor kíváncsi voltam milyen lehet egyáltalán az azonos nemű élet.

2012. márc. 24. 19:42
 18/19 A kérdező kommentje:

# 15/17 válasz adónak szól véleményem.

Írod a bér anyaság fogalmát.Hát nehéz lehet ez valóban főleg melegeknek.

De a bér anyaság eljárás az nem kerül esetleg költségbe.

Kell érte fizetni?vagy lehet ez buta kérdés akkor bocsi érte?

Anyám tudja hogy meleg vagyok és szomorú ez miatt hogy kis baba illetve kisgyerek sosem lesz.

2012. márc. 24. 19:45
 19/19 A kérdező kommentje:
Na több válasz nem érkezik már?
2012. márc. 25. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!