Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim imád meztelenkedni, hogyan változtassak ezen?
Figyelt kérdés
Négy hónapja vagyok a pasimmal, azt már megszoktam, hogy meztelenül alszik, meg reggel sokszor meztelenül jár-kel a lakásban, de most itt a jó idő és látom, hogy sokszor csak boxerben megy ki a lépcsőházba, meg ma kifeküdt az erkélyre teljesen meztelenül (azért rálátnak az erkélyre sok felől). Jó teste van, sportol (27 éves), megértem hogy szereti mutogatni magát, de szerintem túlzásba viszi a meztelenkedést. Hogyan változtassak ezen?2012. márc. 23. 18:29
11/22 anonim válasza:
:) Szerintem ezen nem fogsz tudni változtatni. Max mondhatod neki, hogy ez téged zavar, és akkor talán jobban figyel majd rá. Én is ilyen vagyok. Tök meleg van télen-nyáron a panelban, és a hálóinget sem szeretem. Egyenlőre még nem tudtam ezen változtatni
12/22 A kérdező kommentje:
Ha azt mondom, ne mutogasd már magad, akkor visszakérdez, hogy pl azzal mi a probléma, hogy boxerben megy le a postaládához. Szerinte az teljesen normális. Szerintetek?
2012. márc. 23. 18:49
13/22 anonim válasza:
Szerintem sz*rd le!
Miért ideges ez téged??
15/22 anonim válasza:
Én se értem, nekem kimondottan tetszene ez a hozzáállás egy pasi részéről. :)
16/22 A kérdező kommentje:
nem tudom, miért zavar, de szerintem nem normális, hogy a farkát kiteszi az erkélyre és a szomszédok is azt bámulhatják. De kénytelen leszek hozzászokni...
2012. márc. 24. 18:11
17/22 anonim válasza:
Hadd bámulják, ha hűséges, úgysem kapják meg :) Egyébként én szeretem a szép férfitestet, de ha a szomszéd kifeküdne így az erkélyre, én nem bámulnám, mert illetlenségnek tartanám. Konstatálnám, hogy ott van, és kész.
Mondjuk én nudista strandon is jártam már, ott se bámultam a fiúkat-férfiakat. Koleszban a szobatársakat, szinttársakat is láttam elégszer meztelenül vagy majdnem meztelenül, nincs abban semmi.
18/22 anonim válasza:
Járjatok el nudizni, hátha azzal megkapja, amire vágyik. Nem jó ha titkolnia kell előtted, hogy ezt szereti, inkább legyél benne partner! Egyébként ha más baj nincs a fickóval, ne zavarjon!
19/22 anonim válasza:
Szerintem nem fogsz nagyon tudni rajta változtatni. Én is ilyen vagyok nagyon szeretek meztelenkedni. Igaz az én párom hasonló beállítottságú így őt kevésbé zavarja. Ja és ez nem azt jelenti, hogy megcsal vagy meg fog csalni. Mi is együtt élünk 8 éve és hűségesek vagyunk egymáshoz.
20/22 anonim válasza:
Itthon én is sokat vagyok nyáron meztelen. A párom már teljesen hozzá szokott. Van, hogy ő szól rám, hogy miért vagyok ruhában, vagy miért van gatya rajtam.
Ezen nem tudsz változtatni, legyél partner, járjatok el nudizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!