Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiakat miért zavarja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat miért zavarja, hogyha egy nő bizonyítani akar, hogy olyan dolgokat is meg tud csinálni, amit eredetileg csak a férfiak csináltak?

Figyelt kérdés
Miért baj az, ha egy nőnek nem az a célja,hogy otthon főzicskéljen a konyhában és kiszolgálja a férjét? Hanem merészebb dolgokat is bevállal.
2012. márc. 23. 17:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
mert,hogy a lányoknak nem ilyen meló való ez túl férfias.
2012. márc. 23. 17:51
 12/22 anonim ***** válasza:
Tudod ,hogy micsoda nehéz ez a szakma?Hatalmas feleöséggel jár emberi életek mulhatnak rajta ha valamit elszámolsz a tervezésbe.Amelett ne hidd ,hogy sima 8 orás melod lessz ha elmész valahová dolgozni ,mivel bármikor behivhatnak ha probléma akad és ott nem lehet azt mondani ,hogy most nem megyek.Ezeket a szempontokat is figyelembe kell venni.
2012. márc. 23. 17:54
 13/22 anonim ***** válasza:
szerintem nincs baj azzal, ha egy nő határozott, vagy akár "merészebb dolgokat is bevállal", aki pedig amiatt néz le, hogy villamosmérnők szeretnél lenni, az egyszerűen hülye. csak azt mondom, hogy jó, ha van egy érzékenyebb, szerethetőbb oldalad is :)
 14/22 anonim ***** válasza:
*villamosmérnök
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem lenéznek, hanem egyszerűen nem tudja sok apsi feldolgozni, hogy egy nő bármiben is jobb náluk. Engem spec. nem zavar ha a párom ügyesebb valamiben , de nem vagyunk egyformák.
2012. márc. 23. 17:55
 16/22 anonim ***** válasza:

17:54 És ennek mi köze a kérdéshez? Egy nő nem lehet felelősségteljes?

Szerintem tök fölösleges olyanokkal törődnöd, akik ilyeneket mondanak. Éretlen gondolkodásmódra vall.

2012. márc. 23. 17:56
 17/22 A kérdező kommentje:

71%

mert a pasik nem tudnak elszámolni valamit? ti istenek vagytok? ne röhögtess.

2012. márc. 23. 17:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Én is hozzád hasonló felfogású nő vagyok mint te kérdező.Édesapámnak van 1 autószerelő műhelye ezáltal nagyon érdekelnek az autók és értek is hozzá.Kezdetben édesapám a műhely közelébe nem akart engedni mondván hogy ez "nem nőknek való" de én erőszakoskodtam.Jobban értek az autókhoz mint sok férfi , a saját autóm is egy férfiasabb darab (2006-os Audi A6 3.0 TDI). Szintén műszaki egyetemen végeztem.Jelenleg Ausztriában dolgozok.Sok férfi számára taszítóak az olyan nők mint te vagy én , azért mert különbözünk az átlagtól és jobban vagyunk pár férfias dologban.Én külsőre ugyanolyan nőies vagyok mint a többi nő.
2012. márc. 23. 17:58
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam ,hogy a féfiak tökéletesek.Mindenki hibázik ez természetes.Én 19 éve dolgozom olyan szakmába ahol melettem villamosmérnökök is vannak ,igen csak fel kell kötni a gatyájukat.Végülis nincs ezzel semmi gond ,söt nálunk is van nöi villamosmérnök igaz hogy már vagy 4o éve van a szakmába vágja is a témát rendesen.:-)
2012. márc. 23. 18:01
 20/22 anonim ***** válasza:
18:01 vagyok és a 71%.:-)
2012. márc. 23. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!