Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek neki születésnapjára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek neki születésnapjára?

Figyelt kérdés

most lesz a szülinapja a pasimnak (17 éves lesz).

Nemrég óta járunk(most leszünk 1 hónaposak.)

Nem ismerem annyira jól, h tudjam mi tetszik neki és mi nem. Dióhéjban annyi h nagyon furcsa fiú : nem szeret mozizni,bálozni,táncolni,fagyizni...

Szal légyszi segítsetek valami ötlettel,hogy mit vegyek neki! Vegyek neki ilyes "szerelmes" cuccost? Vagy még korai?

2009. jún. 13. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Köszöntsd fel és kész.
2009. jún. 13. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Én küldtem egy lánynak egy üzenetet rádión keresztül hogy boldog névnapot....! Azóta nagyon megkedvelt. Ez a Club7 netes rádió a honlapján csak menny rá arra hogy üzenetek és írj majd kapcsold be a rádiót. öleld meg és adj neki egy csókot! Ennek jobban örülnék mint bármilyen ajándéknak!
2009. jún. 13. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:

egyszer nekem is üzentek rádióba :)

ez tényleg nagyon jó ötlet:))

ha még nem ismered eléggé akkor sztem valami apróságot esetleg csokit vegyél, vagy pl én barátom névnapjára egy szép fényképet adtam neki ajándékba..:)

2009. jún. 13. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerelmes cuccot ne. Nagyon vékony a határ a giccses és a megható között, és 1 hónap után nem tudhatod nála hol van. Talán közhelyes, de könyv? amúgy meg egyéb program közösen?

Mi eddig barátommal, minden ünnepet elhülyéskedtünk, nem tudom ez nálatok mennyire megy. mi mindig valami értelmetlen gagyiságot vettünk egymásnak, amiken esetleg előtte közösen poénkodtunk.

Szeret teázni? a legutóbbi ajándékom egy teaválogatás volt. persze nem filteres kommersz, hanem teafüvek.

írd le mit szeret csinálni úgy könnyebb!

de amúgy az együtt elfogyasztott üveg bor sem rossz...

2009. jún. 13. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!