Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már tudom, hogy nem én vagyok "álmai nője", de valamennyire szeret, mit tegyek most?
igen igazuk van....azt sem tudod igazából pontosan h mit is akarsz, bizonytalan vagy nem tudsz semmit sem elhinni, ezt a "10-es" dolgot meg hagyjuk már...
Egyébként meg nem tudhatsz semmit biztosra!! amíg nem vagy vele kapcsolatban, amíg ez csak ilyen haverság addig nem is tudhatod h lehet e belőle több, ahhoz együtt kell lenni és nem csak hamupipőkéről beszélni!
Ha együtt lesztek és jobban megismered akkor lehet rájössz h "b@sszameg dehüle voltam, ezt kihagytam volna"
Nem tudhatsz semmit amíg nem leszel vele együtt mint egy párocska, akkor onnantól ő is máshogy áll hozzá...akinek van exe, és vele jó volt az nem azt jelenti h a másikkal nem lesz ugyanolyan jó!
szerintem nagyon rosszul állsz az egészhez!!! És túl sokat gondolkodsz agyalsz feleslegesen!!!
HOLOTT EZAZ EGÉSZ SOKKAL EGYSZERŰBB!
Bocs, de ez a csajok szövege. "Az én pasim nem egy etvasz, de szeretem" és társai.
Kérdező, miért nem lazítas egy picit? Túlgörcsölöd az egészet. Lehet ha dob, hamarabb túlteszed magad rajt,a mint gondolnád. Még senki nem halt bele, ha elhagyták (na jó, pár idiótát kivéve).
mióta vagytok együtt ?
amugy meg ne haragudj hogy ilyen nyersen fogalmazok ..de szerintem hagyd ott..
megse érdemli azt hogy szeresd. ha valaki szeret valakit ..azt elfogadja úgy amilyen.. ha rólad ilyet mondd a hátad mögött..bocsi de szerintem nem érdemli meg hogy szeresd. kitudja otthagyod lehet hogy találkozni fogsz egy olyan férfival aki benned csak a szépet látja és neki nem a 10es mércén fogsz számitani:)
ahogy te is fogalmaztál hogy attól félsz hogy lefog pattintani.. én ezt nem várnám meg (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!