Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már tudom, hogy nem én vagyok "álmai nője", de valamennyire szeret, mit tegyek most?
szerintem 1 lehetőséget adnék a dolognak!
Ha nem teszel semmit akkor azt bánni fogod nagyon sokáig!
a helyedben leülnék vele és elmondanám az érzéseimet h mit érzek iránta , és hogy lehetne e köztetek több komolyabb...
Az h mások mit mondanak, h miért nem illik hozzád azzal nem kell ilyenkor foglalkozni, lehet nem is ismerik őt eléggé...
Ettől függetlenül nem tuti h lepattintana téged elsőre és hagyna a fr@ncba!
1 Pasi ha a csaj nem tetszik neki akkor nem kezdi el kényeztetni nem viszi el mindenfelé, nem tölt vele annyi időt, nem dédelgeti! Mert ha nem tetszik neki akkor ennek a negyedét sem teszi meg a csajjal! (mármint szerintem így van , én ilyen vok)
De ettől függetlenül aki nem tetszik az még lehet haverlány, de ott tényleg csak haverság van!
27/f
35% te egy idióta vagy arra rájöttünk már korábban.
amúgy meg,ha szerelmes vagy akkor a párod tökéletesnek látod, nem látod a hibáit.
de mondom egy pasinál ez másképp van. ennek okozója az,hogy kevés vér jut el fentre)
"Engem is sokszor illetnek a "bombázó" jelzővel"
Gondolom apukád meg anyukád mondja. :D
50% Micsoda meglepetés! Azt hittem, hogy már törölték a regedet.
Látod a hibáit, attól, hogy szerelmes vagy. Az egy dolog, hogy cukinak tartod, de attól még látod. Én is cukinak tartottam a 7-es csajt. Nagyon. De tudtam, hogy ő egy hetes, ugyanakkor semmilyen rossz tulajdonságot nem társítottam ehhez. Nem éreztem ezt neki hibájának, hogy olyan a lába amilyen, inkább szexinek. Mai napig jólesik őt látni. De racionálisan fel tudom mérni, hogy hanyas egy tizes skálán.
Apropó 50%, te hanyas vagy?:)
A válaszíró 35%-ban hasznos válaszokat ad
hiába törölnek, mindig visszajövök Đ
amúgy én 11es vagyok és szerintem ezt te is érzed. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!