Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnöm jön át hozzám először még, szeretném meglepni?
csüt.-ön jön át a barátnőm, és most először jár itt nálam eddig én voltam nála, 4 hónapja járunk, szeretném valamivel feldobni a szobámat, nem olyan nagy szoba, közepes méretü nem franciaágy (:
ötletek? 15F
Az ágy rész bezavart...szexualitásban gondolkodjunk?
Na mindegy...egy kis vizipipa nagoyn jó, és romantikus is lehet füstátadás csókkal meg ilyenek...egy kellemes illatosító, vagy gyertya de óvatosan, füstölő ha nem óckodtok tőle....valami hangulatfény...zene
rend van mindig, vizipipám most nincs itthon bátyómnak kölcsön adtam, de a füstölős, gyertyás ötlet jó lenne
de szexualitás dolgot nem tudom, valahogy beleszeretném csempészni, de ahhoz a kellemes hangulatot szeretném meghozni, hogy eldobja az agyát egyszerüen !!!!!
tippeket kérnék, előzőekment ment a zöld pacsi
Én nagyon örülnék ha a barátom az asztalra meg az ágy mellett lévő kis komódokra gyertyákat és füstölőt rakna.Berakhatsz valami szép, lassú számot is amit szeret, de lehet, hogy ez számodra már túl nyálas.Pl.: http://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU&ob=av2n
Rózsát is rakhatsz a gyertyák mellé amit neki szánsz.Ha ennyire romantikus és a gyertyák is égnek, akkor ne legyen teljes fény, vagyis egy picit húzd el a függönyt, de azért lehessen látni.Talán még az ágyra néhány rózsaszirmot is tehetsz, attól én teljesen odalennék, de nem biztos, hogy az én és a barátnőd stílusa megegyezik.Én ezektől eldobnám az agyam, d elehet, hogy ő csak nagyon nyálasnak tartaná...
Azért remélem segítettem!:)
utso komi
hát sztem ezek az ötletek ütik a szintet elfogja dobni az agyá ;) zöldmancs
Örülök, hogy segíthettem!:))
Amúgy ha ezeket tervezed, akkor szerintem ne legyenek otthon a szüleid, de ez mondjuk nem az én dolgom, csak ha nekem ilyen romantikus helyet csinál, nem biztos, hogy jó lenne ha ott lennének a szülei...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!