Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a jó a melegségben? 13...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó a melegségben? 13 éves heteró fiú.

Figyelt kérdés
Mert szerintem undoritó és beteges.Meg soha nem leszek homoszexuális se biszekszuális a heteró a normális.Ha lehetne melegek válaszát szerteném.Biztos hogy ki foggom gyógyitani a meleségböl.Elnézést a helyesírási hibákért!Csak egy lányra tudok gondolni.
2012. márc. 21. 19:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy 13 évesen honnan jön elő egy fiúból ekkora gyűlölet. Gondolom az élet más területén is elő jön az ehhez hasonló felfogás.

Ilyen idősen az ember szerintem a saját szexualitását se ismeri még ki teljesen, nem hogy másokét bírálja.

Válaszolva a kérdésedre. Tudod mi a jó?? Az amikor megölelem a páromat. Amikor érzem, hogy ott van nekem. Akkor nincs is semmi rossz, megszűnik minden. Amikor érzem az érintésén, hogy hiányoztam neki. Az a jó amikor hosszú órákat beszélgetünk és tervezünk közös programokat. Az ad boldogságot, amikor párommal vagyok!

Ez az amit senki se vehet el tőlünk. Az ilyen alakok, mint te nem rontanak bele a kapcsolatunkba. Nyilván jó volna kézen fogva menni az utcán, de hát ilyen világban élünk. A kis 13 éves csökött agyaddal fel se tudod fogni, mit jelent, ha valakinek van egy társa.

Egyébként milyen módszerekkel gyógyítanád a melegeket? Tudósok százainak sem sikerült. Majd pont neked fog ugye???

Gondolom, alig várod a gyerekeidet, és gondolom, alig várod, hogy megtanítsd őket helyesen írni.

Egyébként közlöm, hogy már több mint 7 milliárd ember él a Földön. Mért félsz a kihalástól?

Amúgy egy melegnek is lehet gyereke. Az, hogy a spermája milyen módon jut egy nőbe az már a fajfenntartás szempontjából teljesen lényegtelen. Nem kell hozzá aktus. Egy csővégű orvosi eszköz elég ahhoz, hogy a sperma bekerüljön. Nem tudom mi a neve, de láttam már olyat. És lám… készül a gyerek!

22 meleg F.

2012. márc. 22. 22:32
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért de kérdésed nekem úgy tűnik mintha nagyon bizonygatni akarnád h te nem vagy meleg.Ez elég fura.Na mind.Az meg lehetetlenség, hogy valakit is kigyógyíts ebből.Mivel ez nem betegség amire van egy gyógyszer.Hanem aki meleg az meleg és kész.Az meg, hogy TE udnorítónak tarod az csak egy dolog.Tudod nem mindenki gondolja így.És biztos vagyok benne h rengeteg meleg boldog úgy ahogy van.Persze ezt az elején még sajátmagának is nehéz elfogadnia, de ez már már tészta..
2012. márc. 24. 19:06
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is neház volt elfogadni, hogy a férfiak mellett tetszenek lányok is, és x lányt szívem szerint letámadnék vagy épp vele lennék, meg megdobogtatja a szívemet. 3 ember tudja rólam ezt, a többinek (család, barátok) nem merem elmondani. Pont az olyan reakciók miatt mint a kérdezőé is. Sajnos nem tudják felfogni ezt az egészet, engem meg ha agyonvernek, sem leszek hetero, mert ha tetszik x csaj akkor tetszik, nem tudok ellene tenni semmit.

Ez van, én már leszarom, megtalálom a boldogságomat vagy így vagy úgy. És ez a kulcsszó: BOLDOGSÁG. Ha valaki a saját nemével lel rá, akkor élje úgy. Mi jogon pofáznak bele mások magánügyeibe? ....

2012. márc. 24. 19:11
 24/27 anonim ***** válasza:
88%
Az a baj, hogy a kérdező még fiatal. Emiatt nem lehet hibáztatni. Ennyi idősen az ember még éretlen ahhoz, hogy ezeket a dolgokat megértse. :)
2012. márc. 25. 16:21
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy mi késztetett arra hogy ezt a kérdést feltedd?

A körülmények hozták ki belőled? -.-

2012. máj. 8. 21:50
 26/27 .schwulbini. ***** válasza:
75%
Véleményem szerint, ezzel próbálta a belső feszültséget levezetni, tutti hogy meleg, csak fél, és nem valja be.:) de majd.. :D
2012. máj. 9. 06:03
 27/27 BJP válasza:
25%
Ha az ilyen kérdezőket spártai módszerre elintéznék, még a csíráját ugye, a populáció is a helyén lenne ;)
2012. jún. 18. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!