Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a jó a melegségben? 13...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó a melegségben? 13 éves heteró fiú.

Figyelt kérdés
Mert szerintem undoritó és beteges.Meg soha nem leszek homoszexuális se biszekszuális a heteró a normális.Ha lehetne melegek válaszát szerteném.Biztos hogy ki foggom gyógyitani a meleségböl.Elnézést a helyesírási hibákért!Csak egy lányra tudok gondolni.
2012. márc. 21. 19:52
1 2 3
 11/27 .schwulbini. ***** válasza:
100%

na de most komolyan.. kit érdekelsz hogy mit gondolsz?

ez most olyan mintha elmennék egy kiállításra, és elkezdeném lehordani pl. az ott kiállított képeket, mikor fasz*t se tudok a művészetről.. ennyi.-.-

2012. márc. 22. 05:52
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én egy 20 éves, biszexuális lány vagyok. És képzeld el, teljes értékű embernek tartom magam. Nem vagyok se szörny, se beteg. Tanulok, hogy legyek valaki, tervezgetem a jövőmet, élem az életemet. egészen kicsi koromban éreztem, hogy valami nem stimmel nálam, aztán ahogy nőttem úgy riadtam meg magamtól, hogy miért jönne be egyes lányok, amikor nekem szintén tetszik x fiú is.

Szóval, mára már elfogadtam magamban a dolgokat és úgy vagyok vele, hogy leszarom mi vagyok vagy mások minek tartanak. Megtalálom a boldogságomat, akár fiú vagy akár lány képében jöjjön is az.

azt kérdeném meg Tőled, te élet nagy bölcse, hogy téged miért zavar az, hogy ki hogyan él? Nem rád tartozik, nem is a te magánügyed. az, hogy x ember a saját nemével érzi jól magát az az ő saját dolga, neked ebbe semmibeleszólásod NINCS. És elég baj, hogy már a te korod béli kölkök is így állnak a dologhoz. Én nem vagyok beteg ahogyan mások sem azok. Így születtünk, kiskorunktól kezdve ezt érezzük. Nyomjam el magamban az azonos neműekhez való vonzódásomat, csak azért, hogy neked meg a többi homofóbnak ne szúrja a szemét? Már megbocsássatok, de nem adom fel a boldogságomat azért, hogy nektek jobb érzés legyen.

Az azonos neműek közötti szerelem is ugyan olyan érzés, mint heteroéknál. mond csak, kedves kérdező, mi történne, ha valaki elvenné tőled azt a lányt, csak azért, mert mondjuk nem vagytok szimpatkusak? szétszakítana titeket, és nem lehetnétek együtt. Fájna a lelked? ürességet éreznél a szívedben? Rossz lenne, igaz? Majd bele őrülnél. Most képzeld el, hogy két azonos nemű, csak azért nincs együtt, mert félnek társadalom megítélésétől. pedig szeretik egymást, ugyan úgy kirobban a szívük, de nem lehetnek együtt mert a magadfajta emberek lenéznék őket. Szóval tanulj egy kis toleranciát és gondolkodj, mielőtt elkezdesz gyűlöletbeszédet szítani, ha továbbra is ilyen gondolataid vannak.

És így a végére: A divatbúzák, divat melegek rontják le a képet a valódi melegekről, biszexuálisokról. Meg a melegfelvonulás is gáz szerintem. Ha valaki a saját neméhez vonzódik, az MAGÁNÜGY, nem kéne reklámozni. én személy szerint NEM támogatom azt, hogy kilométeres sorokban vonuljanak fel a sok esetben provokatívan öltözött melegek, miközben az ellen oldalról megdobálják őket. Semmi értelme nincs, és csak ellenszenvet alakít ki. ennyi erővel rendezhetnének Hetero felvonulást is.

További szép napot!

2012. márc. 22. 11:37
 13/27 anonim ***** válasza:
97%

Respect az előzőnek.

De tényleg én sem értem.... Miért kell belepofázni mások életébe? Ha nem tetszik, ne kutakodj utána, ennyire egyszerű. Azt meg megnézem, hogyan gyógyítasz ki a melegségből. 4 éve van barátnőm és imádjuk egymást. 25 éves lány vagyok. Úgy érzem, hogy életem nagy szerelmét találtam meg benne.

2012. márc. 22. 11:44
 14/27 Victorian válasza:
83%

Hajrá csajok!!!! :D Nem rendezünk egy hármas bulit? :P

Amúgy a kérdező 13 évesen rohadt nagy arc. :D inkább menj, tapaszd össze a legódat.

2012. márc. 22. 12:13
 15/27 A kérdező kommentje:
Figyeljetek ha csak ellen heteró lenne akkor ki púsztulna a föld gondoljatok bele.Meg abba is hogy ezért sok fontos ember nem születik meg.
2012. márc. 22. 14:18
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Tisztában vagy azzal, hogy milyen a Föld populációja?
2012. márc. 22. 14:52
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Látom nem érted amit magyaráztam. Megpróbálom újra.

A bolygón 7 milliárd emberke éli világát. Természetesen a szaporodáshoz nő és férfi kell. Ok, nem vitás, így születtél Te is. Állítólag az emberek 70/80 százaléka gondolt már az azonos nemű szexre, ha csak kis mértékben is, de felmerült benne a kérdés, hogy milyen lehetne.

Egyes emberek úgy születnek, hogy mások lesznek, és csak a saját nemüket kívánják. Ha adott egy lány, aki képtelen beleszeretni fiúba, és nem élvezi vele a szexet, DE szerelmes tud lenni egy lányba és élvezi is a testiséget, akkor mi van? Rosszabb ember lesz, mert úgy él, ahogy neki jól esik és nem erőltet magára olyat, ami a számára nem jó? De ugyan ez igaz a férfiakra is, persze-persze most kövezzük meg őket, mert egyik a másik hátsófelében turkál, de hát ez van. Én ismerek meleg férfipárt és semmiben nem különböznek a heteróktól, nem néznek ki úgy mint a csíra emós khöcsögök, meg nem reklámozzák, hogy ők mik. Az utcán viselkednek, nem produkálják magukat. együtt élnek már évek óta és ők így boldogok. Na és akkor mi van? Majd amikor neked a 13 éves korod elmúltával lesz komoly kapcsolatod, akkor tudod milyen ragaszkodni valakihez. És a melegek is ugyan így ragaszkodnak a párjukhoz, de azért bántani őket, mert úgy élnek ,ahogy nekik jól esik és nem akarják belekényszeríteni magukat az "elfogadott" helyzetbe, nos ezért bántani őket nem helyes.

A példád meg idióta, ugyanis vannak emberek akik sosem akarnak gyereket. Sőt, rengeteg ember megszületését hiúsította meg a fogamzásgátló szerek megjelenése. Ergo ha egyszer majd te felhúzod a farkadra a gumit, akkor a spremiumok, amik a nőd vagináján át megtermékenyítenék a petesejtet, nem jutnak be. Ezáltal nem születik gyerek. Tehát Te, heteroszexuális létedre megakadályoztad még csak annak az esélyét is, hogy egyáltalán megfoganjon a nőd.

2012. márc. 22. 18:23
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

és ki dönti el, hogy ki a fontos?

Amúgy meg, nem a homoszexuálisok miatt lesz kevesebb ember.

2012. márc. 22. 18:24
 19/27 A kérdező kommentje:
Én alig várom hogy legyennek gyerekeim elöszöer egy szép lányt szeretnék másodszorra is 3.ra meg ha lesz ismét.
2012. márc. 22. 20:29
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez te vagy. Van aki meg nem akar gyereket. Minden ember más ezt kéne felfognod. Ami neked jó, az lehet másnak nem az. Értsd már meg, hogy ahány embert, annyi féle különbözőség. Én pl nem erőltetném rád azt a kaját amit nem szeretsz, csak azért, mert szerintem az finom. Lehet nekem ízlik, de te meg kihányod.

Kinek ez, kinek az. Én például nem szeretem a gyerekeket meg nem szeretek velük foglalkozni. Én ilyen vagyok. Testvérem meg imádja őket, óvónőnek készült. Én semmi pénzért nem lennék az, ő neki meg ez minden vágya. Szóval ami neked jó, másnak még nem biztos, hogy az. értsd meg, hogy minden ember különbözik, senkit nem lehet a saját képedre formálni csak azért, mert szerinted a te utad a helyes. Fogadd el, hogy mindenki más.

2012. márc. 22. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!