Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudok elfelejteni egy pasit? (akivel regen jartam).

Figyelt kérdés
O dontott ugy hogy szakit velem , megpedig egy masik lany miatt...
2012. márc. 21. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Tudom ez most közhely lesz,de idővel halványulnak majd az érzéseid.Főleg akkor, ha találsz magadnak egy új párt,akibe beleszeretsz. Átérzem a helyzeted,mert nálam is volt ilyen. Azóta lett egy új barátom,akit nagyon megszerettem és most nagyon szerelmes vagyok belé. A volt barátom sokáig eszembe jutott még akkor is mikor már jártunk a jelenlegivel,csak úgy h mi lehet vele hasonlók. Néha néha eszedbe fog jutni évek múlva is,akár egy zenéről,illatról stb de ez természetes. Kitartás:) 23/L
2012. márc. 21. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
találj addig valami célt az életednek, akármit, dolgozz többet vagy vesd bele magad egy új hobbiba vagy sportba, szóval foglald el magad, hogy a gondolataid ne járjanak folyton körülötte
2012. márc. 21. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Menyi idős vagy? Milyen hosszú kapcsolat volt?
2012. márc. 21. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
keress egy másik pasit aki leköt téged....és foglalkozz vele öszpontosíts az új pasira és sok szexre, a szex oldja a feszültséget, és rázkódásokat a görcsöket az idegességet!
2012. márc. 21. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
majd én leszoktatlak róla!
2012. márc. 21. 22:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszi szepen mindenkinek:)
2012. márc. 22. 15:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Valaki kerdezte h mennnyi idot tartott a kapcsolat.. tobb mint 1 ev-et :(
2012. márc. 22. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!