Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell más kapcsolatát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell más kapcsolatát tönkretenni?

Figyelt kérdés
Sok kérdést látok itt is, hogy mit csináljon, tetszik neki az emberke, de van párja, bár ő megpróbálná. Miért kell más kapcsolatát tönkretenni ? A való életben is egy csomó ilyen van. Az ilyen embereknek van lelkiismeretük ?
2012. márc. 20. 22:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Nincs.
2012. márc. 20. 22:21
 2/10 anonim ***** válasza:
tényleg nincs. mikor egyetemre jöttem, egy fél évig ki voltam emiatt akadva :O tudod, a felismerés.de már elfogadtam
2012. márc. 20. 22:24
 3/10 A kérdező kommentje:
De ezt nem lehet egyszerűen elfogadni. Én bele pusztulnék ha egy r*banc elvenné a barátomat. :S De először a csajt csinálnám ki. :))
2012. márc. 20. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

valóban???

akkor gondolkodj el egy kicsit!

ha a csajszi lazán elveszi tőled a pasid, akkor kib@szottúl nem szeretett téged annyira mint azt te gondoltad! ha valakit egy dugással meg pár szép szóval el lehet szedni a párjától akkor az a kapcsolat félig egy színészkedés volt és félig volt csak igaz!

ENNYI!

2012. márc. 20. 22:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Most engem állíts be egy k*csög sz*rházinak, igazad van.. -.-
2012. márc. 20. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
köszönöm! most már nyugodtan alszom!
2012. márc. 20. 22:47
 7/10 anonim ***** válasza:
:D
2012. márc. 20. 22:48
 8/10 anonim ***** válasza:
nem állítalak be köcsög kis g-ecinek mert ilyenek az emberek....ha meglátják megtetszik beleszeretnek akkor nem számít h van párjuk avagy nincs....szvrnának rád is :?)
2012. márc. 20. 22:48
 9/10 anonim ***** válasza:

egy ribanc elvenne a baratodat? elnezest de ha el tudja valaki venni ot akkor az nem is volt a tied (vagy MAR nem a tied) :)) Ha valaki veled akar lenni, mert a boldogsagat jelented, akkor annak tok mindegy lessz mas csaj.

Annak idejen egy haverom azt mondta: "azt hiszem lenyulom a baratnodet" valaszom: "Nyugodtan probalkozz. Ha el tudod vinni akkor mar ugysem az en baratnom" :D mint kiderult a lany nem foglalkozott vele akkor mert boldog volt velem.

2012. márc. 21. 06:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Marvel Raven!

ugy látom egy hullámhosszon és meglátáson vagyunk, elég sok kérdésnél. végre valaki aki szintén jól látja a dolgokat! Örülök h nem vagyok egyedül! :)

2012. márc. 21. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!