Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék barátnőt szerezn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék barátnőt szerezni ilyen kintlévőségekkel?

Figyelt kérdés
Szóval, szerintem jól nézek ki (többen is mondják), igényes vagyok, közepesen kigyúrt, de van egy csajszi akibe 2 éve halálosan szerelmes vagyok, de Ő csak legjobb barátként tekint rám. Ma is vele voltam bulizni, a barátját ismerem, rendes tag, de annyira rossz volt nézni, ahogy nyalják-falják egymást. Egyszer elmondtam neki hogy többet érzek, mint egy szimpla barátság, akkor azt választottuk hogy egy hónapig hanyagoljuk egymást. Sajnos, ez idő alatt nem ment ki belőlem a szerelem, és most is odáig vagyok a kiscsajsziért. Buliban, a csajok rámnyomulnak, némelyikkel smárolok is, amikor nagyon piás vagyok, de semelyikkel nem tudok elképzelni egy szerelmi kapcsolatot, mert én az előbb említett lányt szeretem. Mit csináljak, hogy kimásszak ebből a slamasztikából, és találjak egy normális barátnőt, akit énis szeretek, és Ő is viszontszeret?
2009. jún. 12. 23:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ezt csak akkor fogod elérni, ha jön egy lány aki megfog!
2009. jún. 12. 23:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha már nem az a kérdésed, hogy őt hogy tudnád megszerezni, hanem hogy tudnál mással kezdeni, az már haladás.

Szerintem a lánynak rohadtul legyezi az egóját, hogy reménytelenül szerelmes vagy belé. Hülye lenne téged választani, ha te akkor is ott vagy neki, amikor ő épp mást választ. Remélem, ezzel mondtam újat, amitől könnyebben hagyhatod a fenébe. Majd rájön, milyen a hiányod, de neked akkor már olyan barátnőd lesz, aki értékeli is az érzéseidet.

2009. jún. 13. 00:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nelégy folyton vele, egyetértek az előttem szólóval, a csajnak ez valszeg eléggé bejön h te totál odáig vagy érte. még azis lehet, ha lekattansz róla, ezmár nemfog neki tetszeni, és ő megy majd utánad. hameg nem, akkor nem, de legalább te lekattantál róla.
2009. jún. 13. 00:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan jól mondják az előttem lévők. Hanyagold őt, hiába lesz először rossz neked, csak így lehet később jobb... így csak szenvedni fogsz örökké. :S

Ami tetszett a kérdésben: "kintlevőség" :D :D

Ez olyan számviteles szó... :))) Amúgy pár nap múlva szigorlatozom számvitelből, parázok is miatta rendesen. o.O

2009. jún. 13. 00:41
 5/5 anonim válasza:
Lehet durván hangzik, de a csaj valójában nagy ívben tesz a te érzelmeidre. Lépj tovább, annyi jó nő jár az utcán.
2009. jún. 13. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!