Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen? Mit gondoltok erről? Lásd lent.

Figyelt kérdés

A „volt” párommal 6 évig voltunk együtt ebből 3 évet együtt éltünk

Május elején egy reggel elkezdet furcsán viselkedni a névnapja előtt 1 nappal majd 2 napra rá hazament este visszajött, és azt mondta, hogy hazaköltözik, mert neki jobb lesz, így és hogy abbahagyja a gyógyszert is és lehet, hogy megbánja de, ezt kell tennie.. és közben azt mondta hogy én ilyen meg ilyen vagyok elnyomom stb.. De közben én mindent megadtam neki akár mikor ha valami kellet csoki fagyi éjjel 1 kor elmentem megvettem. Nézett egy ruhát mondta hogy teszik neki titokban megvettem telket akart megvettük boltot akart megnyitottuk… Másnap már szinte meg sem ismert rá 5 napra találkoztam vele „buliban” és elfordította a fejét.. rá 2 hétre meglátom egy kb. 5 évvel, fiatalabb sráccal egy szórakozó helyen kézen fogva…húzza maga után….nagyon fáj ő volt a mindenem 1,5 hónap telt el még mindig nem alszom semmit a lakásban minden rá emlékeztet az ágy a falak stb….gondjaim vannak az alkohollal… Nem hiszem hogy van lejjebb…nem tudom hogyan tovább.. egyedül maradtam magammal...Milyen nő ez??? Miért?? Nem tudok már többé szeretni…!! 25/F

2009. jún. 12. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Elég szemét egy nő! Teljesen együtt érzek veled:( én sem bírnám ki, ha ezt kellene átélnem! Furcsállom, hogy csak úgy egyik napról a másikra ment el... hogy mi tetszik benne a másik csávóban a fene tudja.. lehet sok a pénze, de az biztos, hogy egy ilyen "nő"nek nincs szíve! Az is elképzelhető, hogy később ezt meg fogja bánni, és akkor visszarohan hozzád... akármennyire is szereted vagy szeretni fogod, amikor ez fog történni, azt ajánlom, ne fogadd vissza! Nem érdemel meg téged!

Remélem azért idővel sikerül túllépned rajta... a saját érdekedben minél előbb próbálj túllenni ezen, és térj vissza a régi kerékvágásba, kezdj újra ismerkedni, és ha szerencséd lesz akkor megtalálod azt a lányt, aki soha senki másért nem fog elhagyni, és veled fogja leélni az életét:) hidd el, lehet most úgy érzed, hogy nem tudnál mást szeretni, de amint találsz egy másik nőt, aki kedves, megbízható, odaadó és mindennél jobban szeret téged, minden meg fog változni;)

2009. jún. 12. 22:16
 2/6 Qvasz ***** válasza:
63%

Kevés az a pasi aki ezt az életében legalább egyszer ne élné meg. Én is túl vagyok már egy ilyenen és tudom mi a megoldás:

Keress 1 lányt amilyen hamar csak tudsz. Lehet, hogy nem fogod tudni szeretni úgy, de egy idő után el fogja feledtetni egykori élettársadat. Sőt még akár bele is szerethetsz :)

Nekem bevált

2009. jún. 12. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Ilyen mindenkivel megtörténik,vkivel többször is.Ne csak magadban keresd a hibát,mind azt mondja h te vagy a hibás amikor lép.Dobd ki a közös emlékeket,ne mutasd h fáj,és eszedbe ne jusson megkeresni mert csak jól lealázna.Nehéz dolog és még fájni is fog egy darabig,de ez van.A nők többsége ilyen,nem szabad hinni nekik és megbízni bennük.
2009. jún. 12. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szemét egy csaj, az biztos és tényleg nem érdemel meg Téged.

Reméljük, hogy erre ő is rá fog jönni.

Azt viszont én nem tanácsolnám h szedj fel egy csajt vigaszképp, mert amíg nem vagy túl az előző kapcsolatodon, addig csak az új fogja megsínyleni.Más lánnyal pedig ne szúrj ki, csak mert az ex egy..... (ide mindenki gondoljon, amit akar)

Piázz a haverokkal, ha ez segít, de azért ne tolódjon el sokáig, inkább szerezz új élményeket, vegyél egy kutyát pl. :)

27/n

2009. jún. 12. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

hát én lány vagyok .. és sajnos velem is előfórdúlt h kidobott a barátom nekem is nagyon fájt,,,és az volt a legrosszabb h mi jóban maradtunk mert szerettem és mindent megtettem volna érte .. több mint 1 évig semmit nem tudtam csinálni miatta ... utána még 2x össze akart velem jönni ,...de nem hagytam magam ...

aztán 1x ő is össze jött 1 lánnyal akivel jóban is voltam mondhatnám úgy is h szinte alegjobb baránőm lett ... és ...összevesztek és 1 buliban találkoztunk .. és valami miatt kettesben maradzunk .. és lekapott ... mondtam neki h ne mert nem akarom h legyen belőle balhé de lefogott.. persze ez az egész másnap kiderűlt és mindenki ellenem volt ...

és ő úgy adta be mindenkinek h én kezdtem meg hogy én erőltettem ..

így én nagyon megutáltam .. azóta boldog vagyok ,,, mert teljesen kizártam az életemből..

sajnos én csak így tudtam túllépni rajta !

amúgy meg nem minden lány olyan .... vannak akikban meg szabad bízni!

2009. jún. 12. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sajnos vannak olyan nők, akik a pasi pénzére utaznak. Persze nem ismerem a hölgyet, de abból amit elmondtál, te nagyon lovagiasan viselkedtél, sok férfitársaddal ellentétben. :) Te csak boldoggá akartad tenni őt, ezért mindent megadtál neki amire vágyott. De sajnos hiába, mert nem a megfeleő nőnek adtad. Ezért nem szabad elkeseredni. Ha ezek után ő még arra se méltat, hogy beszéljen veled, mintha egy utolsó szemét lennél, akkor gondolkodj már egy kicsit, milyen ember az ilyen? Biztosn nagyon szép és csinos, de egy önző HP. Erre gondolj, és ne arra a nőre akinek őt elképzelted. Mert látod, hogy teljesen félreismerted. Ne kövesd el azt a hibát, mint sokan, hogy még mindig szerelmesek abba az ideálba, amit belevetítettek egy arra érdemtelen személybe. Mert nem őt szeretted!!! Hidd el.

Mellesleg beszélgess erről a szüleiddel. Gyanítom ők nem kedvelték a hölgyeményt. Bár erről nem írsz semmit.

Nézd, a te felelősséged, hogy túltedd magad, és ráébredj végre, hogy a nő nem az a kinek te hitted. Van ilyen, nem is kevésszer. Tanulj a hibádból, és ezután csak olyannnak adj mindent, aki megérdemli, aki ugyanúgy szeret. Meg fogod látni, hogy másik nővel mennyivel kellemesebb lesz az élet. Aki nemcsak várja hogy kapjon tőled, hanem ad is. :)

Remélem hamar elmúlik! És ne sajnáljad magad, és ne síránkozz. Pofára estél, de na és? A legügyesebbekkel is előfordul. Ha nem szeded össze magad, akkor az már nem a csaj hibája, hanem a tied. Saját magadért te tartozol felelősséggel. Hajrá :)

30/N

2009. jún. 13. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!