Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünet-szakítás-türelem?

Figyelt kérdés

A kérdésem a következő: másfél éve vagyok együtt a párommal ez egy távkapcsolat és titkos. Két hete találkoztunk utoljára. Az utolsó találkozásunk nem úgy sikerült ahogy szerettem volna. Az igazság az, hogy eddig havonta egyszer találkoztunk viszont a két héttel ezelőtti találkozás előtt három hónap telt el. Sok minden összejött neki ami miatt nem tudott jönni. Azt nem akarta, hogy én menjek oda ahol ő lakik.

Szóval két hete találkoztunk,de csak pár órára. ( Egyébként minden nap írunk egymásnak. )

A találkozásunk után nem éreztem jól magam, az igazság az, hogy már elötte is szenvedtem, mert már nem azt és nem úgy kapom mint a kapcsolatunk elején. Ezt már akkor elmondtam neki, azt mondta sajnos most ennél többet nem tud adni…akkor megnyugtatott, megbeszéltük. Aztán találkoztunk. És még rosszabb lett a helyzet. Lehet sokat vártam a találkozástól a három hónap után…nem tudom.

Ezt megint elmondtam neki, hogy ettől többet szeretnék és mennyire hiányzik az a kedvesség,figyelmesség amit régen kaptam. Inkább szakítsunk ha ezekre már nem képes.

Megint az volt a válasz, hogy az elkövetkezendő három hónap valószínű megint ilyen lesz, rengeteg a munkája…ő nem akarja befejezni de rajtam múlik hogyan tovább.

Azóta is mindennap írunk egymásnak, de érzem valami megváltozott, arra gondolok megharagudott amiért „elégedetlenkedtem”. Kérdeztem tőle azt mondta nem haragszik.

Mégis a sorai olyan ridegnek tűnnek.

Legszívesebben azt mondanám legyen szünet, döntse el tényleg akar-e még velem lenni. De tudom mi a véleménye erről, nála a szünet a szakítást jelenti.

Arra gondoltam pár napig nem jelentkezem…talán érzi milyen a hiányom…és átgondolja még egyszer, nem kérek sokat pár jó szót és, hogy érezzem szeret és oda van értem. Bár Ő azt mondja ha nem szeretne nem írna…de nem mindegy mit ír…szerintem…

Hogyan lehetne elérni nála, hogy eltudja dönteni mit akar? Illetve ez hülye kérdés, hiszen ő akarja tovább…csak nem érti én így nem érzem jól magam.

2012. márc. 20. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

1. Nem szeret Téged, ez szexkapcsolat, továbbá 90%ban virtuális kapcsolat (net, emil,sms)

2. Ennél jobbat is találsz és érdemelsz.

3. Próbál leépíteni Téged, talán nem ő akarja kimondani a végső szót, de érezteti veled, h nem vagy már neki fontos.

4. Válni ugye egyikőtök se akar?

2012. márc. 20. 15:14
 12/13 A kérdező kommentje:

Most ott tartunk, hogy azt mondta igazam van tényleg valamiért már nem olyan kedvvel ül le nekem levelet írni mint eddig. Eddis alig várta, hogy bármi törtnént vele én legyek az első akinek megírja, úgy érezte akkor vele vagyok. Az én leveleimet alig várja most is de mikor válaszolnia kell már nincs benne az az akarás mint eddig.

Azt mondta el kell döntenie, hogy akar-e és tud-e ezért a kapcsolatért áldozatok hozni mint eddig.

Mondtam neki legyen vége ha így gondolja, azt válaszolta, hogy nem akarja, hogy vége legyen, felajánlottam neki, hogy 2 hét alatt döntse el mit akar tenni értem, értünk...

Abból már eltelt 4 nap és még nem jelentkezett...

Azt hozzá kell tennem, hogy 5 hónappal ezelőtt a felesége rájött, nem ott van ahol mondta...de azóta már találkoztunk, furcsának is tartottam akkor, hogy ilyen simán tudjuk folytatni. Viszont most azt gondolom, hogy valami ezzel kapcsolatban nem lehet tiszta...nem akarta mondani ezért a munkájára fogta...

Szerintetek jelentkezik még?

2012. márc. 27. 09:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig, hogy miket írtak a kérdésed alá. Leírom amit gondolom röviden.

1. a szünetelés nem megoldás, ha annyira nem megy szakítsatok, ha nem akkor próbáljátok megoldani a problémátokat

2. ő tudja hogy ezt érzed? mond el neki

2012. ápr. 9. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!