Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más sem elégedett a külsejével vagy csak én vagyok ilyen csúnya? (lent részletesebben)
Mostanában nagyon-nagyon rossz kép fogad, amikor tükörbe nézek. Egyszerűen utálom magam. Próbáltam már változtatni ruhában, hajban is, de egyszerűen nem megy. Utálom a külsőm. Azt érzem, hogy csúnya az arcom, s lassan teljesen betemet a kisebbségi komlexus: nem merek mások szemébe nézni, nem merek utcára menni. Azért itt tettem fel a kérdést, mert már a barátnőmhöz sem tudok úgy viszonyulni, félek, hogy elveszítem, mert nem vagyok elég helyes neki. Lehetséges az, hogy valaki nem tartja magát helyesnek, mások szemében mégis az? Hogyan szerezhetnék önbizalmat?
F/20
Na hali, én csak azt mondom, hogy a régi közmondás úgy tartja, ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél, akkor már rendben van minden. :D
Egyébként régen a helyes fiúkhoz vonzódtam, fontos volt a külső, (persze csak belső után) aztán az utóbbi néhány évben teljesen átértékelődött minden. Azon kaptam magam, hogy akik tetszenek inkább karakteresek, mint helyesek. Ami első ránézésre viccesnek tűnt másokban, hirtelen vonzóvá vállt. Két nagyon elálló fül, krumpli orr, kicsi pocak, kopaszodó fej stb... Ne aggódj a külsőd miatt, legyél ápolt szellemileg és testileg is, olvass sokat, sportolj, nézz filmeket, foglald el magad mással, és teszem azt nézz kevesebbszer a tükörbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!