Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnya egy lány nagy mellekkel? Nekem nincs semmi bajom velük, csak eddig azt mondták hogy nem illik az alakomhoz. Elég vékony vagyok. De sajnos hiába eszek rendesen, minden kajából, nem tudok hízni. :S És így kicsit fura az összkép. Mit gondoltok?2012. márc. 20. 10:14
11/19 anonim válasza:
Jobb összeállítás nem is lehetne mint vékony alkat és nagy mell, más ezért küzd egész fiatal korában. :)
20F
12/19 anonim válasza:
Jó ég, nagyon szerencsés vagy, eszedbe ne jusson hinni a sok ostobának! Nekem is nagy melleim vannak, de sajnos mellé sosem voltam egy törékeny alkat, mindegy, mennyire lefogytam. Ha tudnád hogy irigylem az olyan lányokat, mint te. :)
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :S Kicsit megnyugodtam. Nemtudom, de nekem elég rondának tűnik a testem ha belenézek a tükörbe. Én meg az kívánnám hogy bárcsak kis mellem lenen! :)
2012. márc. 20. 11:40
14/19 Dottorre válasza:
Egy párkapcsolatban nem a mell mérete számít. Szexuálisan talán még jobbak is a nagy mellek, mondjuk én igazából nem vagyok oda értük, de soha egyetlen nőnek sem mondtam csak azért nemet, mert nagyok a mellei. Ha tetszik valaki, és normális, akkor tök mindegy, hogy milyenek a mellei.
15/19 anonim válasza:
Ennél nem is kell jobb :D Aki azt mondta, hogy ezért nem jössz be neki az egy nyomi lehetett :D Én személy szerint olvadok az ilyen csajoktól :D De többet tudnánk mondani, ha küldenél egy képet magadról :D 19/F
16/19 anonim válasza:
van egy ismerősöm, nagyon vékony, és a hasáig lelóg a melle, olyan nagy. pedig kb. 16-17 éves még csak, szóval elvileg növésben van még. na, én őt sajnálom, és nem cserélnék vele, pedig nekem irtó kis cicim van. amúgy kérdező, ha nem banálisan nagy, akkor szerintem nem lehet gond. látod, itt is mennyien győzködnek. :) 23/L
17/19 anonim válasza:
Csak azért találod rondának mert nem a nőkre buksz, és nem jössz be magadnak :) Viszont a leendő pasid boldog lesz :)
18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: lehet! :D Van benne valami.
2012. márc. 21. 12:03
19/19 anonim válasza:
Ha normális pasid van nem a melled érdekli!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!