Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fejeztek be egy nyelves csókot?
Figyelt kérdés
Lehet, h. hülye kérdés. De nekem a barátom, ha nyelves csókot ad, akkor a végén még ad 1-2 szájrapuszit. Ez nekem nagyon tetszik. :) Szóval nem csak simán kiveszi a nyelvét a számból, meg én is az övéből. Gondoltam megkérdezem, h. más hogyan csinálja ezt?2012. márc. 20. 10:12
1/9 anonim válasza:
Sajnos én még nem próbáltam, de eltom képzelni, biztos fantasztikus! Szerencsés lány vagy! :)
2/9 anonim válasza:
Érdekes azért, hogy mennyien tapasztalatlanok vagytok.
Teljesen természetes, hogy nincs csak úgy vége...
A csókolózás általában a száj és az ajkak csókolgatásával fejeződik be.
3/9 A kérdező kommentje:
"Érdekes azért, hogy mennyien tapasztalatlanok vagytok."
Lehet, h. érdekes, de hát vannak tapasztalatlan emberek, én is az vagyok. Szerintem ez nem baj, majd mi is szerzünk tapasztalatokat.
2012. márc. 20. 10:39
4/9 anonim válasza:
mi a fax közöd hozzá? Örülj a faszid nyelvének, aztán foglalkozz azzal!
5/9 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem, nem muszáj válaszolni.
2012. márc. 20. 13:27
6/9 anonim válasza:
Nálunk sokszor az ágyban fejeződik be a nyelves csók...
7/9 anonim válasza:
Nem lehet mindenki olyan tapasztalt, mint te "kedves" második... :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. márc. 24. 09:51
9/9 anonim válasza:
Nekem.ma volt az első és nekem is úgy fejezte be. Szóval nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!