Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy párkapcsolatot fennlehet tartani, ha az távkapcsolat?
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 21:34
1/12 anonim válasza:
A gyakorlat azt igazolja, hogy hosszútávon nem.
25F
2/12 anonim válasza:
Igen. Ha mind a két fél szereti és tiszteli a másikat. Nekem 2 éve működik.
3/12 anonim válasza:
fent, de piszoksok kitartás, szenvedés, fájdalom, és szeretet, szerelem kell hozzá. meg persze bizalom...mert lehet amíg te szereted 100 km ről ő mással van, és azislehet hogy itthon te is mással vagy...de mégis őt szereted, csak ez ittvan ő meg nincs itt...:/
4/12 anonim válasza:
Ha szereted akkor nem akarsz mással lenni akermilyen messze is legyen. Még a szex sem indok mert meg tudod oldani magad is ha nagyon kivagy már. Mint mondtam nekem 2 éve működik.
Nekem nincs más, benne pedig megbízok. Nem hinném ha mielőtt összejöttünk nem volt senkije odakint (szexelni sem szexelt) fél évig, akkor majd pont most h én vagyok neki, elkezd csajozni
5/12 anonim válasza:
nekünk sikerül, immáron 1 éve. nem is értem, h miért kell mindig egymás nyakán lógni :D mondjuk, mi hétvégente talalkozunk, meg mindig amikor szünet van.. de ha havonta 1-2x talalkoznank, akkor az nekem se lenne okés..
6/12 anonim válasza:
A gyakorlat igazolná azt is, hogy igenis fent lehet, tudnák pozitív példákat említeni, csakhát a csalódottabbak mindig hangosabbak...
Szóval lehet. Nem egyszerű meló, de határozottan lehet.
7/12 anonim válasza:
Ha eljuttok odáig, hogy összeköltözzetk,avagy egy városba költözzetek.
8/12 eszkombany válasza:
Nekünk már 4éve működik a dolog kb 300km-van köztünk.Ennyi idő alatt megtapasztalsz te is de Ő is sokmindnet.A lényeg, hogy átlásd az egészet.Mi rájöttünk, hogy szeretjük egymást és mai napig mükszik.A válaszom: IGEN
9/12 A kérdező kommentje:
Az szép... 2 év, meg a 4 év is... grat!!
Csak mi köztünk 400km van, és Romániába, Élesden lakik :S
2012. márc. 20. 06:42
10/12 A kérdező kommentje:
elnézést, nem 400km, elírtam :D 150km körül...
2012. márc. 20. 06:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!