Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ez a korkülönbség?
Van egy bnőm (14/L) aki összejött egy 23 éves fiúval. Szerintetek sok ez a korkülönbség?
U.i:: ismerem a fiút és nagyon rendes, nem akarja kihasználni a lányt és nagyon szeretik egymást. :)
ma 19:35
Nézz utána a törvénynek nagyokos! Tök legális!
A homokozóból vett bölcsességeiddel inkább maradj csöndben!
Kevés kivétel van a 14 éves csajok közt akik elég érettek lehetnek egy ilyen kapcsolatra, de ha a srác nem csak meghúzni és dobni akarja, akkor jobban jár vele mint egy korabelivel, akitől mondjuk életre szóló sérülést szerezhet. Egy 23 évesnek biztos van már némi esze!
Amúgy meg láttam túlfejlett 14 éves csajokat és akad köztük olyan aki már nem kislány. Olyanokról nem is beszélve akik akkor már pár éve nem is szűzek!
Köszönöm a válaszokat :D
1. Tuti, hogy nem én vagyok a fiú. Én csak a lány barátnője vagyok.. xD
2. Nagyon jól megvannak, szeretik egymást :)
3. A barátnőm okos, és a korához képest fejlett :)
4. Ismétlem: nagyon rendes a srác és tuti, h nem jönnének szóba szexuális dolgok :D
03-20 20:22
Jajj, ne legyél már te is ilyen csordalény! A szexualitás nem rendesség kérdése, hanem felkészültségé!!! A "rendes" emberek is szexelnek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!