Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék szerenádot adni a kedvesemnek, de oltári a hangom, tipp? : D
Figyelt kérdés
nagyjából a kérdésben leírtam mit szeretnék, van valami könnyű dal mibe nem kell kivágni a magas c-t, meg le sem kell menni hangilag barlangba? :D tehát valami egysíkú, nem nagy hangterjedelmű kéne.. :D2012. márc. 18. 23:42
21/30 anonim válasza:
Jaj, ezek borzasztó nyálasak. :\ és amúgy nem is valami könnyűek.
Próbálok valami értelmeset, de nem vagyok megelégedve az eredménnyel...
Szívesen így 6percmúlva háromnegyed1kor :D
22/30 anonim válasza:
Ehh, ezt nem gondolom komolyan, de annyira megfogott az őszintesége... :D
23/30 anonim válasza:
24/30 anonim válasza:
Na feladtam, én még mindig Selenára szavazok. :) Annyira szar nem lehet az angolod, meg amúgy sem az a lényeg.
De akármit is választasz, én nagyon drukkolok neked. :) Majd írj, hogy hogy sikerült a produkció!
25/30 anonim válasza:
Na az utolsó utáni pillanatban még beugrott, egy nagyon kis gagyi, és picit túlságosan alter zene, de a szövege aranyos. :)
26/30 anonim válasza:
27/30 anonim válasza:
Figyelj, Fiú, a Vetkőzés c. szám nem nyálas, és hangilag sem követel túl nagy kvalitásokat. El is lehet nevetni:))))
28/30 Betonfasz válasza:
Dopeman: Soha nem fogazol; Ganxsta Zolee: Nincs az a pina
30/30 Rat Poison válasza:
Mit hoztál össze azóta? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!