Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennyi idő után oké a szex?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt...még nem feküdtünk le. szüzek vagyunk mindketten. szerintetek korai vagy nem? (tudom most azt mondjátok hogy ha már megkérdeztem akkor korai. mert nem vagyok benne biztos) nem erről van szó. mert szeretném. csak inkább félek hogy majd utána nem kellek neki, vagy nem tudom. lehet nincs okom félni de ettől tartok. csak szerintetek két hónap után már normális? mert ha pl az első héten az szerintem kicsit hülyén jön ki.2012. márc. 18. 22:08
1/8 anonim válasza:
Attól függ mennyi idősek vagytok.:) ha 16 fölött akkor sztem elmegy 2 hónap után, bár igazából ez attól függ h mit éreztek egymás iránt. H te úgy érzed e, h neki akarod odaadni magad. Mert az első alkalom nagyon fontos egy nőnél. Feltételezem lány vagy...:)
2/8 A kérdező kommentje:
igen.
2012. márc. 18. 22:12
3/8 anonim válasza:
Ha szeret akkor oké. Ha nem vagy biztos benne, h szeret akkor még várj.
5/8 A kérdező kommentje:
16
2012. márc. 18. 22:18
6/8 anonim válasza:
nincs rá bizonyíték, hogy utána is kellesz neki, mint ahogy arra sem, hogy ott fog hagyni... szerintem várj, fiatal vagy még. ha szeret, megvár.
7/8 anonim válasza:
van amikor 1 óra, van amikor 2-3 hónap.. HELYZETFÜGGŐ
8/8 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy megkérdezted, hanem hogy azon gondolkodsz kelleni fogsz-e neki utána...akkor még tényleg nem tartassz ott, ha félelmekkel teli az első...ha a vágy úgy hozza mehet, de csak ha biztos, hogy nem bánod meg...persze van aki olyan bizonytalan, hogy ezt sose tudja biztosra....de még tényleg korai, és nem a 2 hónappal van a baj, elvégre ez totál két emberes ügy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!