Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? (marha hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (marha hosszú magyarázat )

Figyelt kérdés
Van egy srác kollégák vagyunk már 3 éve az előtt jegyzet el a barátom mielőtt találkoztunk, csak halogattuk ezt az egész esküvő dolgot aztán végül kitűztük a dátumot. Aztán a munkahelyen volt egy buli ahol ez a srác elmondta hogy több akar lenni mint barát. Erre én elutasítottam de aztán megcsókolt és nagyon jó volt!! De megmondtam hogy nem lehet semmi köztünk, amikor hétfőn be mentem dolgozni az asztala üres volt!:( Én felbontattam az eljegyzést miatta mert rá jöttem hogy szeretem és ő a legjobb barátom !! Az ő kirendeltségüket bezárták és most vissza jött de van egy barátnője azaz volt !! Ma egy magasabb pozíciójú állás interjúra ment és félek hogy ő kapja meg illetve egy céges napon kicsit többet ittam mint kellene és azt mondtam hogy hiányzik a BARÁTSÁG erre a barátnője aki amúgy utál engem elhordott mindenek mert amúgy se felhőtlen a kapcsolatuk de nagyon szeretem mit kéne tennem mondjak le róla végleg ?? Kösz hogy végig olvastad !!:P
2012. márc. 18. 19:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
hülye pi.csát jelent
2012. márc. 18. 20:28
 12/28 anonim ***** válasza:
kösd fel magad, hogy még véletlenül se szaporodj..
2012. márc. 18. 20:32
 13/28 anonim ***** válasza:
Hogy szívatjátok a kollégátokat?
2012. márc. 18. 20:33
 14/28 A kérdező kommentje:

én csak szerelmes vagyok egy srácba és nem tom mit csináljak ti meg itt gyökérkendtek

amúgy meg aki csak hülye tud lenni az nem szóljon bele vagy ne írjon semmit mennyetek a humor rovatba azt ott röhögjétek ki magatokat !

2012. márc. 18. 20:35
 15/28 anonim ***** válasza:
85%

Leírom, amit írtál, olvasd végig:

Jegyben járok 3 éve. Úgy érzem, hogy a kapcsolatommal minden rendben van, csak most éppen megtetszett valaki más. Egy munkatársam, aki többet szeretett volna tőlem, mint barátság. Elsőre ezt természetesen a jegyességemre való tekintettel elutasítottam. Ez után mit sem törődve a jegyesemmel - akivel 3+ éve együtt vagyunk, és nem mellesleg már szervezzük az eskűvünket -, felbontom a jegyességünket. Titkon bíztam benne, hogy a "munkatársam" nem kapja meg a 2. emeleti irodát, így tovább fog rohadni abban az irodában az 1. emeleten, ahol én vagyok. Tervemet nem éppen a várt módon, de siker koronázza! A munkatársam eldobja magától a lehetőséget, csak miattam. Nem mellesleg még az éppen aktuális párjával is szakít, szintén miattam. Mindezt mert egy kissé becsiccsentettem a hétvégi céges bulin.

A fogalmazásodat illetőleg nekem az jött le, hogy egy piti szarkeverő vagy, aki most keres egy indokot, amivel nyugtatgatni akarja magát az elkövetkezendőkben, hogy "nem, nem én voltam az egóista p!csa, aki csak magára gondol".

Sőt, merem állítani, hogy nem magadtól merült fel benned ez a kérdés, hanem már MÁSOK IS megjegyezték, hogy hát vastag a bőr az arcodon.

Ha esetleg magadra ismertél, akkor nyugodtan köpd le holnap reggel a tükröt, ha nem, akkor bocsáss meg a hangnemért, biztos félreértettem valamit.

üdv f21

2012. márc. 18. 20:35
 16/28 A kérdező kommentje:

Kedves 12.!

zselébe öntjük a cuccait, nem kapcsolom neki egyből a hívást volt hogy egész nap magas hangon hümmögtünk és elment dokihoz meg ilyenek a legtöbbet a haverom találja ki :) igazából marha unalmas a meló a főnök meg nem százas úgyhogy elkel valamivel ütni az időt :)

2012. márc. 18. 20:38
 17/28 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg egy patkány lehetsz.
2012. márc. 18. 20:42
 18/28 A kérdező kommentje:
14. végig olvastam amit írtál és az esküvőt még el sem kezük szervezni nem miattam nem vállalta munkát hanem azért mert a világ végén lett volna ! A volt ""vőlegényem" ha lehet így nevezni pedig még a kedvenc színemet se tudta illetve nem csak a fiú miatt bontottam fel hanem azért mert volt hogy megütött nem egyszer ez a srác védet amikor beivott a céges bulin pedig nem mondtam semmi sértőt és igen valószínűleg fér értettél valamit !
2012. márc. 18. 20:44
 19/28 A kérdező kommentje:
de ő veszi ezeket és vissza szívat :) egy jó fej gyerek
2012. márc. 18. 20:46
 20/28 anonim ***** válasza:
Ez esetben válaszhatjuk az else ágot, tekintsd tárgytalannak amit írtam.
2012. márc. 18. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!