Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el?
Volt egy srác, akivel 2-3 hónapig találkozgattunk, de nem működött a dolog, mert távkapcsolat lett volna belőle. Megbeszéltük, 1,5 hónapja nem találkoztunk. Viszont hetente beszélünk h kivel mi újság. Úgy érzem még mindig szeretem, de el akarom felejteni, mert nem működne a dolog, és nem szeretnék megint szenvedni, hogy mikor tudunk találkozni.
Hogyan felejthetném el? Tudom mások felé is kellene nyitnom, mert más pasival könnyebb felejteni, de ha találkozok egy sráccal, mindig az jut eszembe, hogy "nem olyan, mint Ő"
Segítesetek, mondjatok valamit, mert nem tudok túllépni rajta, viszont már nagyon vágyok egy barátra, akivel sokat tudok együtt lenni, és aki törődik velem, aki hozzámbújik stb. :(
:(
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ha bele tudtam szeretni hipp-hopp, akkor másba is sikerül.
Ááá, nem tudom mit csináljak.
Nem akarok többé szerelmes lenni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!