Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes a szerelemre és egy igazi kapcsolatra várni?
én 18 éves koromig várakoztam az Igazira. közben több srác tetszett de azok vagy észre sem vettek, vagy utálatosak lettek. nem mentem sehova, nem voltak barátaim.
volt egy ilyen kiközösített gyerek, azzal egyszer elmentem a haverjához akit nem ismertek a közös ismerőseink. párszor beszélgettünk, úgy láttam rendes, gondoltam, minek várjak tovább.
lefeküdtem vele, kb. 3 hónapig jártunk aztán közölte hogy szerelmes lett egy másik csajba és lelépett.
a szüzességem elvesztésére jó volt, meg a tanulságra hogy a mai világban ne várjak olyan értékeket, amik már 100 éve elavultak.
hozzáteszem, nekem is egyedi ízlésem van. rajtam kívűl 10 csajból 9 azt mondaná arra a srácra hogy ronda, ráadásul csóri is szóval mégcsak külső, és anyagi értékeket sem kerestem, kizárólag belsőket.
még ígyis pofára estem.
azóta volt pár kalandom olyan pasikkal akiket random megismertem régi osztálytárs régi haverjai stb.
kapcsolatot nem keresek, próbálkoztam utána sokszor de mindnek csak a szex kellett, ha a randin mondtam valamit és visszakérdeztem, a következő percben már azt se tudták miről beszélek.
nem érdemes várni szerintem és úgy kell elveszíteni a szüzességet hogy közben szem előtt kell tartani hogy lehet hogy csúnya pofáraesés lesz belőle, hiába ismerted előtte fél-1-2 éve az illetőt.
sokan mondják itt hogy a gazdag/helyes pasik általában csak kihasználják a csajokat stb.
figyelni kell, mert néha a csóri rondák is...
Jó olvasni, hogy vannak még ilyen lányok.
Amúgy szerintem teljesen normális elvárásaid vannak. Az előbb láttam egy képet fb-n, amin egy 45kilós szálkás hímcsirkére csöppentek el a lányok. Undorító szar egy világ ez.
Nagyjából amúgy én is ilyen helyzetben vagyok, mint te, annyi különbséggel, hogy vannak igaz barátaim (mindjárt 2 is :D)
A szüzességgel meg okosan, tényleg csak olyannak, aki megérdemli.
Sok sikert!
20 évesen feladnád? Hol élsz te?
Járj csak szépen társaságba és ismerkedj mindenkivel, kérjétek el egymás nevét hogy tudjátok tartani a kapcsolatot a buli után is. Aztán beszélgessetek ha már valaki kicsit is felkelti az érdeklődésed beszélgess vele. Alig várom hogy egyetemre mehessek ismerkedni ember! :D
Hogy vagy most?
Én az előbb írtam ki ugyanezt a kérdést.:-) Remélem veled azóta zajlik az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!