Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év magányt, kell átélnie ahoz egy embernek, hogy végre boldog lehessen, és rá találjon a szerelem?
Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 22:01
11/15 anonim válasza:
attól is függ mennyi energiát fektetsz bele hogy ne így legyen valamint a személyiségszerkezettől és a külsőtől is vmennyire
f18
12/15 anonim válasza:
Számoljuk onnan amikortól érdekelni kezdtek a nők. 6 éve nem találtam senkit akinek én is tetszenék.
Voltam szerelmes, vagyok is de egyoldalú.
13/15 anonim válasza:
Én sose görcsöltem rajta és jött is magától. Élvezd az életed, értékeld amid van, szórakozz, élj! Ennyi!
14/15 anonim válasza:
Én eddig sose görcsöltem rajta, nem jött...
Most görcsölök rajta és ugyanúgy szar az egész...
Erre mit mondjak?:D
15/15 anonim válasza:
Egy örökkévalóság is kevés, amíg rá nem jössz, hogy a szerelemnek és a boldogságnak nem okvetlenül egy másik ember a függvénye, hanem pont, hogy nincs függvénye. Ha már nem kergeted, rád talál, mert a boldogság olyan, mint a levegő. Ha kezedbe zárod, kiszalad belőle, ha elengeded, észreveszed, hogy mindenütt ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!