Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi a véleményetek arról, hogy 2,5 deci vodkától semmi bajom?
Körülbelül egy buli alkalmakor ennyit szoktam meginni és ez csak a be vagyok csiccsenve állapot... Normálisan tudok beszélni, menni, nem hányok meg ilyenek. Csak jobb a kedvem.
Anyám majd infarktust kapott mikor megtudta ezt, tényleg durva?
Van olyan barátnőm aki egy SÖR-től be van állva mint a gerely és buta lesz tőle mint a föld...
Elsö vagyok.
Lehet én vagyok maradi de ,hová fajul már ez a világ?
Mást se hallok meg olvasok ,csak ,hogy mennyit megisznak nem csak a lányok de a fiuk is ,hát szürnyú.
Le lehet pontozni..
37/F
Én 18 éves koromban és akár ma is ,tudok ugy szórakozni ,hogy nem iszom alkoholt.
Elsö voltam.
jó társasánál a szórakozáshoz nem kell alkohol. ettől függetlenül én is szoktam inni (bár én fiú vagy:DSASD:_dSASD:_dSADSAS)
am erre nagyon nem tudok mit válaszolni. ha meg akarnak téged toszni úgyis GHBval fognak kínálni nem sima vodkával.
vagy nem tudom h a "befolyásolni" alatt mit értesz:D:D:DDD:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!