Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki neten találta meg élete szerelmét?
Nekem van negatív, de pozitív tapasztalatom is.
Szóval nem húzom le, mert találtam itt normális embereket is, erről az oldalról is :)
24/N
Én is neten ismerkedtem meg vele, az első szerelmemmel, aki lány, és lassan két éve..de úgy érzem ezt a sors akarta így, nem egy hétköznapi szerelem ez a miénk, maga ahogy kialakult, és amilyen a kapcsolatunk is..:)
16/L
# 14/15
uhmm... ezen kicsit meglepődtem, mindketten lányok vagytok?
de... sok boldogságot :)
Nekem ott indult a mostani kapcsolatom, ő az első komoly barátom. A netes része mondjuk csak annyiból állt, hogy ott láttam meg először, az egyik ismerősöm ismerőse volt. Megböktem, néhány üzi után kiderült, hogy szimpik vagyunk egymásnak, nem is lakunk olyan messze, úgyhogy akár meg is ismerkedhetnénk közelebbről :) Két randi után vált nyilvanvalóvá, hogy egymást szeretnénk, azóta is együtt vagyunk :)
19/L
Hát én úgy ismerkedtem meg a barátommal hogy benne voltam az újságban interjút adtam.Ő látott az újságban.Facen megkeresett és találkozni akart velem.Találkoztunk és így jöttünk össze.
Én szerintem az inetrnet egy ismerkedést tud elindítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!