Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan aki neten találta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki neten találta meg élete szerelmét?

Figyelt kérdés
Lehet szerelmet találni az interneten? Meglehet itt bízni valakiben annyira h beleszeress?
2012. márc. 14. 18:13
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Szerintem van ,aki neten találta meg. Azonban ez is hordoz magával dolgokat. Elsősorban,ha nem ismered a személyt csak neten talátál rá ,nem tudhatod,hogy meg-e bíhatsz benne, el-e hiheted amiket ír. Van-e merszed vele talélkozni. Ez elsülhet jól,de akér rosszul is. Ha szerencsés vagy és a sors úgy akarja ,hogy megtaláld a ,,nagy" szerlmet neten akkor úgy lesz . Ha pedig rosszul sül el, pl. találkozol vele, de közben rájössz ,hogy nem is olyan amilyennek leírta magát vagy akár erőszakos akkor megszívtad. Ezekkel is számolni kell! :) Üdv.
2012. ápr. 1. 22:14
 12/22 anonim ***** válasza:

Nekem van negatív, de pozitív tapasztalatom is.

Szóval nem húzom le, mert találtam itt normális embereket is, erről az oldalról is :)

24/N

2012. ápr. 1. 22:17
 13/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. ápr. 2. 15:17
 14/22 anonim ***** válasza:

Én is neten ismerkedtem meg vele, az első szerelmemmel, aki lány, és lassan két éve..de úgy érzem ezt a sors akarta így, nem egy hétköznapi szerelem ez a miénk, maga ahogy kialakult, és amilyen a kapcsolatunk is..:)

16/L

2012. ápr. 18. 21:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Én, de elhagyott.
2012. ápr. 18. 21:20
 16/22 A kérdező kommentje:

# 14/15

uhmm... ezen kicsit meglepődtem, mindketten lányok vagytok?

de... sok boldogságot :)

2012. ápr. 18. 22:37
 17/22 anonim ***** válasza:
kerdezo :) te neten talaltad meg a szerelmed?
2013. ápr. 2. 22:55
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekem ott indult a mostani kapcsolatom, ő az első komoly barátom. A netes része mondjuk csak annyiból állt, hogy ott láttam meg először, az egyik ismerősöm ismerőse volt. Megböktem, néhány üzi után kiderült, hogy szimpik vagyunk egymásnak, nem is lakunk olyan messze, úgyhogy akár meg is ismerkedhetnénk közelebbről :) Két randi után vált nyilvanvalóvá, hogy egymást szeretnénk, azóta is együtt vagyunk :)

19/L

2013. ápr. 2. 23:04
 19/22 anonim ***** válasza:
Én facebookon ismertem meg barátnőmet rá egy hétre összejöttünk , 1éve vagyunk együtt
2013. ápr. 2. 23:32
 20/22 anonim ***** válasza:

Hát én úgy ismerkedtem meg a barátommal hogy benne voltam az újságban interjút adtam.Ő látott az újságban.Facen megkeresett és találkozni akart velem.Találkoztunk és így jöttünk össze.

Én szerintem az inetrnet egy ismerkedést tud elindítani...

2013. ápr. 12. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!